Rubint Réka Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható posztot tett közzé a Facebookon Schobert Norbi. A fitneszguru a család kutyájától, Szultántól búcsúzik. A kis kedvenc ugyanis már nagyon idős, fájdalmai vannak, így lassan kénytelenek meghozni a döntést: el kell altatni a kutyust. 

Szultán még Réka és Norbi házassága elején került a családhoz, a 14 év alatt pedig nagyon a szívükhöz nőtt a kutya.

Eltelt együtt közel 14 és fél év. Csodás élmények, erdei futások, gyerekeim születése, soha vissza nem adható...

Közzétette: Norbi Update2016. január 29.

"Nagyon öreg már szegény kutya, ezek a fajták valójában nem is szoktak ilyen sokáig élni. A golden retrievereknél az átlagéletkor 12 év szokott lenni, úgyhogy Szultán a maga 14 és fél évével már így is nagyon szép korban van" – nyilatkozta a Blikknek Schobert Norbi. "Sajnos azonban a szervezete egyre gyengébb, az utóbbi pár napban már lábra állni sem tudott, olyan fájdalmai vannak, emiatt pedig éppen pelenkázni kell, mert ahhoz nincs ereje, hogy kimenjen elvégezni a dolgát. Biztos vagyok benne, hogy annyira fájnak az ízületei, hogy inkább egész nap csak fekszik, úgyhogy lassan fel kell készülnünk arra, hogy elengedjük őt" – tette hozzá.


"Lassan eljön a búcsú ideje. Azt hiszem, el fogjuk őt vinni az állatorvoshoz, és addig simogatjuk Rékával, és az édesanyámmal, amíg örök álomba merül a mi kis kedvencünk. Nagyon sokat kaptunk tőle, ott volt minden boldog pillanatunknál, segített a gyerekeimnek megtanulni járni, hiszen kicsiként belé kapaszkodva tették meg az első lépéseiket. Őszintén szólva úgy szeretem őt, mint a saját gyerekeimet" – mondta Norbi

Íme, hazánk leghíresebb szőrgombócai

Te hallottál már Hajdú Milláról, a híres celebcsalád legkisebb tagjáról? Vagy láttad már Schobert Hacsi legutóbbi fotóját? Ne reménykedj, nem a hazai sztárok eltitkolt, törvényen kívüli gyermekeiről rántjuk le most a leplet – az alábbiakban egy sokkal vidámabb, no meg szőrösebb témával foglalkozunk inkább: bemutatjuk nektek a hazai sztárcsaládok méltán híres házi állatait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.