Norbi: "Csoda történt! Most már másodszor szökik haza a túlvilág küszöbéről"

Forrás: Facebook/Schobert Norbi -
kutya Schobert Norbert állatorvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már írtunk róla, Norbiék azt fontolgatták, elaltattatják öreg kutyájukat, Szultánt, ugyanis annak szemmel láthatóan komoly fájdalmai vannak. Az életmódszakember most Facebook-oldalán számolt be arról: jobban van az eb, így lehet, hogy kapnak még egy kis haladékot a sorstól. 

"Csoda történt! A szeretet ereje! Napok óta feküdt Szulti az állatorvosnál, mert már nem tudott lábraállni. Felmerült az altatás, hiszen sírdogált fájdalmában. Naponta látogattam, vittem friss szarvaskolbászt neki, szeretgettem. Ma délutánt felállt és a kertben önállóan elvégezte a dolgait" - írja Norbi a közösségi oldalára, ahol nem győz köszönetet mondani az állatorvosnak is. "Anyukám boldog lesz, mert holnap talán hazajöhet a Kisöreg. Áldom az Isten és köszönöm! Szulti egész életében szökős kankutya volt, de mindig hazajött. Most már másodszor szökik haza a túlvilág küszöbéről. Szeretet, remény, hit. Csak ez a fontos. Szeressétek egymást és kis Barátaitokat! Egy tegnapi kedves hozzászóló idézete este nagyon megsíratott: 'Nem ígérhetem, hogy életed végéig a legjobb barátod leszek, mert nincs időm, viszont ígérem, hogy életem végéig a legjobb barátod leszek...' Hát ennyi... Betartod Kicsim!" - tette hozzá.

Hacsi, az akita nemrégiben, Szultán 14 éve kerül a családhoz Forrás: Facebook/Schobert Norbi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.