Keira Knightley Ryan Gosling forgatás színész Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ryan Gosling és Harrison Ford nyáron érkezik hozzánk, most pedig kiderült, hogy tavasszal sem maradunk sztár nélkül. Ha szemfüles vagy, talán még találkozhatsz is velük! 

Keira Knightley - aki tavaly hozta világra első gyermekét- májustól Budapesten forgatja a Colette című életrajzi filmet. Colette a francia irodalom egyik meghatározó alakja volt, a nők érvényesüléséről írt a társadalomban, később pedig Nobel-díjra jelölték - írja az Origo.

Keira Knightley érkezését már alig várjuk! Forrás: AFP

Charlize Theron még itt tartózkodik a The Coldest City miatt, júliusban pedig újabb világhírű színészek érkeznek hozzánk. A jelek szerint Hollywood igencsak meg van elégedve Magyarországgal, és ha ez tovább folytatódik, talán minden évben ellátogat hozzánk egy-egy nagyobb filmes produkció.

Ilyen fotót még biztos nem láttál Aleskárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160201-aleska-diamondra-safrany-emesere-nem-ismerni-ra-egy-negy-evvel-ezelott-keszult-foton.htmlSáfrány Emese Instagramjára töltötte fel a négy évvel korábbi képet, amin rá sem ismerni. TV + Sztárok--Snoop Dogg természetfilm-narrátorként debütált - Vicces videó!http://www.life.hu/sztarok/20160201-snoop-dogg-igy-beszel-a-hodokrol-vicces-video-a-sztarrol-termeszetfilmet-narral.htmlA világ egyik legnépszerűbb rappere igazán humorosan adott elő egy körülbelül két perces jelenetet, ami annyira megtetszett a nézőknek, hogy a jövőben szívesen hallgatnák őt narrátorként. Most petíció is indult az ügy érdekében! TV + Sztárok--Változtatni fog a produkcióján a Passed A Dalbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160131-passed-a-dalban-valtoztatni-fog-a-produkciojan.htmlVígaszágon, a közönség szavazatai alapján jutott tovább A dal második elődöntőjén a középdöntőbe Passed. Riporterünk az együttes tagjait arról faggatta, miként készültek a megmérettetésre, és mit tesznek azért, hogy ott lehessenek a döntöben is. TV + SztárokOrigoNem semmi volt 25 éve Soma Mamagésahttp://www.life.hu/sztarok/20160131-nem-semmi-volt-15-eve-soma-mamagesa.htmlFacebookján nosztalgiázott Soma. Olyan elképesztő fotót posztolt, amelyen biztosan mindenkinek megakad a szeme. TV + SztárokOrigoErős Antónia sosem ragyogott még ennyire - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160130-eros-antonia-sosem-ragyogott-meg-ennyire.htmlAz RTL Klub híradósa csak úgy sugárzik mostanában, legújabb, közösségi oldalára feltöltött képe alapján pedig simán letagadhatna akár 10 évet is a korából. Pozitív kisugárzása mellett a rajongók sem tudtak elmenni. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMolnár Anikó nevével és fotójával csapott be embereket egy céghttp://www.life.hu/sztarok/20160130-molnar-aniko-nevevel-es-fotojaval-csapott-be-embereket-egy-fogyasztoszergyarto-ceg.htmlAnikónak mástól kellett megtudnia, hogy "mitől is fogyott le" valójában, vagyis, hogy a hirdetésben mi szerepel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.