Íme, az 5 legszexibb kép a ma 39 éves Shakiráról

Forrás: Facebook/Shakira -
dögös Shakira születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű énekesnő hihetetlenül tehetséges zenész, producer és táncos. A 2000-es évektől a világ egyik legsikeresebb előadóművésze.

Az egész világon a 2001-ben megjelent első angol albuma tette ismertté, melyből 15 millió példány talált gazdára.Sikere azóta töretlen, 2006-ban megjelent száma, a Hips Don’t Lie a 2000-es évek legnagyobb példányszámban eladott dalává vált.

Forrás: Facebook/Shakira

Shakira dalai mellett dögös csípőtekeréséről is ismert. Az énekesnő, bár meglehetősen szerény a hétköznapokban, a színpadon, és a klipekben előszeretettel mutatja meg csodás idomait. A 39 éves sztár akár egy évtizedet is letagadhatna, olyan hihetetlenül jó formában van. Íme, az öt legszexibb kép az énekesnőről.

Forrás:Facebook/Shakira
Forrás: Instagram/Shakira

Forrás: Instagram/Shakira
Forrás: Facebook/Shakira
Kiss Endi: „Volt, amikor éheztünk"http://www.life.hu/sztarok/20160202-kiss-endi-a-hooligans-egyuttes-frontembere-bevallotta-volt-amikor-ehezett.htmlA Hooligans együttes meghatározó arca bevallotta, voltak olyan időszakok az életében, amikor nélkülöznie kellett. TV + Sztárok--Nemes Jeles Lászlót partiarcnak hitte a Yahoo!http://www.life.hu/sztarok/20160202-nemes-jeles-laszlot-partiarcnak-titulaltak-a-yahoo-portal-kepgaleriajaban.htmlAz amerikai portál egy képgalériájában hivatkozott úgy az Oscar-díjra jelölt magyar rendezőre, mint partiarcra! TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs saját maga főnöke lesz: így trükközik az RTL Klub, hogy ne menjen át a TV2-hözhttp://www.life.hu/sztarok/20160202-sebestyen-balazs-maga-gyartja-majd-a-gyertek-at-szombat-este-cimu-musort.htmlA Gyertek át szombat este! című műsorban már nemcsak műsorvezetőként vesz részt, hanem ezentúl maga is gyártja majd a show-t. TV + Sztárok--Majka miatt támadják rajongói Hosszú Katinkáthttp://www.life.hu/sztarok/20160202-hosszu-katinka-kozos-kepet-posztolt-facebook-oldalara-majkaval.htmlAz úszónő hazatért Luxemburgból, és elköltött egy ebédet a rapperrel. Rajongói viszont nem voltak oda a közös időtöltésért. Többen azt írták, hogy csalódtak Katinkában. TV + Sztárok--Hurrá! Keira Knightley májustól Budapesten forgathttp://www.life.hu/sztarok/20160201-keira-knightley-majustol-hazankba-latogat-igazi-vilagsztarok-a-fovarosban-ryan-gosling.htmlRyan Gosling és Harrison Ford nyáron érkezik hozzánk, most pedig kiderült, hogy tavasszal sem maradunk sztár nélkül. Ha szemfüles vagy, talán még találkozhatsz is velük! TV + SztárokAFPMit sajnál Katie Leung abban, hogy megcsókolta Harry Pottert?http://www.life.hu/sztarok/20160201-katie-leung-cho-chang-megformaloja-a-harry-potterben-elarulta-mit-sajnalt-a-legjobban.htmlA Katie Leung által megformált Cho Chang volt az első lány, aki megcsókolhatta a Harry Pottert alakító Daniel Radcliffe-et. A híres jelenet azonban nem egészen ilyen romantikusan él a fiatal színésznő fejében. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.