Rossz hír! Egy fontos szereplő nem tér vissza a Szívek szállodájába!

Forrás: The CW -
Szívek szállodája Netflix Melissa McCarthy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók már alig várják, hogy újra együtt élhessenek Stars Hollow lakóival. Azonban az öröm nem lehet teljes, ugyanis egy fontos karakter nem fog szerepelni az új részekben!

Tavaly ősz óta keringenek a hírek arról, hogy a Netflix feléleszti sokak egykori kedvenc sorozatát, a Szívek szállodáját. Január 29-én végre hivatalosan is megerősítették a hírt, miszerint újra együtt izgulhatunk a sokat beszélő anya-lánya párossal.

Forrás: The CW

A főszereplők többsége mind aláírt a folytatásra, így Lauren Graham, Alexis Bledel, Scott Patterson és Kelly Bishop is visszatért. A rajongók öröme viszont nem lehet teljes, hiszen egy igen meghatározó karakter nem fog feltűnni az új részekben.

Forrás: AFP

A legfrissebb hírek szerint Lorelai hebehurgya, szakács barátnője, Sookie nem tér majd vissza. A történet írója, Amy Sherman-Palladino azt nyilatkozta, hogy bár felkeresték Melissa McCarthyt, de nem vállalta a szerepet. A színésznő Twitterén viszont azt írta, hogy senki nem kérte fel őt, vagy Sookie-t, hogy visszatérjen Stars Hollowba, de mindenkinek sok sikert kíván.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.