Kapócs Zsóka Olaszországban építi karrierjét

Forrás:facebook/Kapócs Zsóka -
Kapócs Zsóka Olaszország Milánó belsőépítészet karrier lakberendező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő Milánóban lekberendezést tanul és állítja, szerelmes az új szakmájába.

Kapócs Zsóka fél éve él Olaszországban és a világ egyik legjobb lakberenzedést oktató iskolájában tanulja új mesterséget – írja a Story.

Forrás:facebook/Kapócs Zsóka

„Iszonyatosan kemény kutatómunkákat kell sokszor elvégezni ahhoz, hogy meg tudjunk oldani egy feladatot, de imádom. A szerelmese vagyok. Ősztől egyetemre megyek otthon, ahol három évig belsőépítészetet fogok tanulni majd" – mondta Zsóka.

Dér Heni: "Felháborító, ahogy az állítólagos HIV-fertőzött kollégámmal bánnak"http://www.life.hu/sztarok/20160204-der-heni-kiakadt-felhaborodott-a-hiren-miszerint-hiv-fertozott-egy-magyar-sztarenekesnon.htmlTöbb hazai énekesnő is nemtetszését fejezte ki azzal a hírrel kapcsolatban, miszerint egy magyar sztár HIV vírussal fertőzött. Most Dér Heni szólalt fel az ügyben. TV + Sztárok--Németh Kristóf adja férjhez Muri Enikőthttp://www.life.hu/sztarok/20160204-nemeth-kristof-szinesz-adja-ferjhez-muri-eniko-enekesnot.htmlAz énekesnő eljegyzése után, már az esküvőjét szervezgeti, ahol a színész lesz a ceremóniamester. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huDr. House és Dr. Ross egy videóban tűnt felhttp://www.life.hu/sztarok/20160203-jimmy-kimmel-beszelgetos-musor.htmlAmerika egyik kedvenc beszélgetős műsorának házigazdája, Jimmy Kimmel összehozta Dr. House-t és Dr. Ross-t egy felvétel erejéig, a végeredmény pedig 6 percnyi kacagás. TV + Sztárok--VV Seherezádé balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20160203-vv-seherezadet-snowboardozas-kozben-baleset-erte.htmlA Való Világból megismert szőkeség, aki manapság lemezlovasként tesz szert hírnévre, a Facebookon osztotta meg rajongóival sérülését. TV + Sztárok--Galambos Lajcsi: „A feleségem kisebb sokkot kapott"http://www.life.hu/sztarok/20160203-galambos-lajcsi-mulatos-zenesz-felesege-boglarka-sokkot-kapott-a-rendori-razzia-kapcsan.htmlA zenész házában újra razziáztak a rendőrök. A víz- és áramszolgáltató emberei rendőri segédlettel kutakodtak a birtokon. Boglárka nehezen viselte az újabb megrázkódtatást. TV + Sztárok--Visszaéltek Falusi Mariann nevévelhttp://www.life.hu/sztarok/20160203-falusi-mariann-a-pa-do-do-enekesnojenek-nevevel-visszaelt-egy-fogyasztoszert-reklamozo-ceg.htmlA Pa-Dö-Dö énekesnője is azon hírességek közé került, akik fotóját felhasználta egy fogyasztó csodabogyókat forgalmazó cég. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.