Vegyvédelmi ruhás NAV-osok szálltak ki Lajcsiék birtokára

Forrás: TV2 -
Galambos Lajos NAV Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön reggel Galambosék a biztonsági kamerák montitorában vették észre, fehér védőruhás férfiak jelentek meg a kertjüknél. Kiderült: a rendőrök után most a  NAV emberei tartanak újabb szemlét náluk. 

"Ez valószínűleg amolyan pszichikai hadviselés a hatóságok részéről, hiszen szerdán 6-7 rendőrautó körözött a birtok körül, a kerítés melletti úton. Azt gondoltuk, megint hozzánk jönnek, de egy idő után elmentek" – mesélte Lajcsi a Blikknek.

"Amikor azzal próbáltak megfogni, hogy illegálisan szerzek be, vagy nem megfelelő összetételű üzemanyagot tárolok a birtokomon, leplombálták az egyik tartályt, amelyben gépek mosására rendszeresített kőolajszármazékot tároltunk. De miután bevizsgálták, kiderült, hogy minden a legnagyobb rendben" – folytatta tette hozzá.

Forrás: TV2

Facebook-kihívás sztár módra: íme, a 3 legcukibb gyerekkori celebfotóhttp://www.life.hu/sztarok/20160204-hajdu-peter-vajna-timea-es-gaspar-gyozo-gyermekkori-fotoik.htmlHajdú Péter, Vajna Tímea és Gáspár Győzike is bekapcsolódott abba a Facebookon terjedő játékba, amelynek keretei között sorban kerültek elő a retró fotók róluk. TV + SztárokOrigoA Jóbarátok újra kanapéra pattantak, de Chandler nélkül http://www.life.hu/sztarok/20160204-visszatertek-a-jobaratok-a-teljes-csapat-hianyos-matthew-perry-nem-vesz-reszt.htmlAz összes régi szereplő visszatér a legendás sorozat új mini részeiben, kivéve egy embert: Matthew Perry. A színész más elfoglaltságok miatt ugyanis nem vesz részt a dologban. TV + SztárokOrigoFurcsa fotó! Nagy Adri tinilánnyá fiatalodotthttp://www.life.hu/sztarok/20160204-nagy-adri-a-tv2-joban-rosszban-szinesznoje-tinilannya-fiatalodott.htmlA Jóban Rosszban Bettyje gondolt egyet, és megmutatta, hogyan festene, ha 14 évessé varázsolnák. TV + Sztárok--BulvárRap: "Gáspár Bea sokat fogyott, de kemény!"http://www.life.hu/sztarok/20160204-bulvarrap-hegyi-rolival-gyozike-schobert-norbi-lesz-a-vegen.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül, és rímekbe szedve meséli el, mi történt a hírességekkel az elmúlt néhány napban. TV + SztárokOrigoKáprázatos tortát készített Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20160204-liptai-claudia-kaprazatos-tortat-keszitett-szerelmevel-pataki-adammal-a-tortakiralynak-buddy.htmlA műsorvezető immár közel egy éve hódol cukrászszenvedélyének és olyannyira belejött, hogy maga a tortakirály ajánlott neki munkát, amikor ellátogatott hazánkba. TV + Sztárok--Dér Heni: "Felháborító, ahogy az állítólagos HIV-fertőzött kollégámmal bánnak"http://www.life.hu/sztarok/20160204-der-heni-kiakadt-felhaborodott-a-hiren-miszerint-hiv-fertozott-egy-magyar-sztarenekesnon.htmlTöbb hazai énekesnő is nemtetszését fejezte ki azzal a hírrel kapcsolatban, miszerint egy magyar sztár HIV vírussal fertőzött. Most Dér Heni szólalt fel az ügyben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.