Radics Gigi a Destiny's Child tagjával pózolt!

Forrás: Facebook/Radics Gigi -
közös fotó Destinys Child találkozás Amerika póz Radics Gigi Michelle Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő ismét Amerikába utazott egy kis időre, ahol természetesen azonnal egy világsztárba botlott.

Gigi amikor a Hollywood Boulevard-on sétált, arra lett figyelmes, hogy valakit több ember is fotózgat. Amikor odaért látta, hogy az egykori Destiny's Child tagja, Michelle Williams volt az. Természetesen ő sem hagyhatott ki egy fotót a híres énekesnővel.

Forrás: Facebook/Radics Gigi
Rékasi Károlyra ismét műtét várhttp://www.life.hu/sztarok/20160205-rekasi-karoly-szineszre-balesete-utan-ismet-mutet-var.htmlA József Attila színház közleményben adta hírül, hogy levették a repertoárról a darabot, amiben Rékasi Károly játszott, mert a színésznek újabb műtétre lesz szüksége. TV + Sztárok--Bódi Margó 36 évvel ezelőtt hihetetlenül dögös nő volthttp://www.life.hu/sztarok/20160205-bodi-margorol-36-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-bodi-guszti-a-facebookra.htmlFérje, Bódi Guszti büszkélkedett el Facebook-oldalán Margó fiatalkori fotójával. Az énekesnő 36 évvel ezelőtt gyönyörű nő volt. TV + SztárokOrigoMeghatóan nyilatkozott elhunyt férjéről Céline Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20160205-celine-dion-enekesno-meghatoan-nyilatkozott-lehunyt-ferjerol-rene-angelilrol.htmlA gyászoló énekesnő könnyek között mesélt férjéről, René Angélilről a Las Vegas-i Caesars Palace's Colosseumban tartott megemlékezésen. TV + Sztárok--Ada: "Most az aranytartalékaimból élünk"http://www.life.hu/sztarok/20160205-ada-amiota-megszunt-a-reflektor-edzokent-dolgozik.htmlA szép műsorvezető bizakodó, de nem tagadja, hatalmas érvágás, hogy elveszítette munkahelyét. A Reflektor magazin megszűnésével karácsony előtt ugyanis neki is távoznia kellett. Jelenleg edzőként dolgozik, és építgeti vendégkörét. TV + SztárokOrigoFacebook-kihívás sztár módra: íme, a 3 legcukibb gyerekkori celebfotóhttp://www.life.hu/sztarok/20160204-hajdu-peter-vajna-timea-es-gaspar-gyozo-gyermekkori-fotoik.htmlHajdú Péter, Vajna Tímea és Gáspár Győzike is bekapcsolódott abba a Facebookon terjedő játékba, amelynek keretei között sorban kerültek elő a retró fotók róluk. TV + SztárokOrigoKáprázatos tortát készített Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20160204-liptai-claudia-kaprazatos-tortat-keszitett-szerelmevel-pataki-adammal-a-tortakiralynak-buddy.htmlA műsorvezető immár közel egy éve hódol cukrászszenvedélyének és olyannyira belejött, hogy maga a tortakirály ajánlott neki munkát, amikor ellátogatott hazánkba. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.