Stadler Józsefnek két agyvérzése volt a börtönben

Forrás: MTI/Ujvári Sándor -
vállalkozó szabadulás fogyás agyvérzés börtön Stadler József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vállalkozó szombat hajnalban szabadult a börtönből, ahol negyvenkét kilóra fogyott és súlyos betegséggel küzdött.

Stadler József szabadulása után nyilatkozott a börtönben töltött időszakról, ami nagyon megviselte a szervezetét – írja a Bors.

Forrás: MTI/Ujvári Sándor

„Nem gondoltam volna, hogy megélem a szabadulásom napját. Azt hittem, engem onnan már csak tepsiben hoznak ki. Az orvosok is lemondtak már rólam. Volt két agyvérzésem is. Másfél évig félrekezeltek, lefogytam negyvenkét kilóra. Ha a tököli rabkórházban a főorvos asszony nem intézi el, hogy kijöhessek, biztos meghalok. Ezért is engedtek ki. Meghalni. Aztán két kiváló szegedi professzor operált meg, ők mentették meg az életemet. Volt olyan időszak, hogy naponta egy liter zöld, gennyes váladékot szívtak le a gyomromból. Úgy, ahogy felgyógyultam, felerősödtem. Most hetvenöt kiló vagyok" – mesélte Stadler.

Szabó Zsófi: „Annyi rossz dolog ért, amit talán meg sem érdemeltem"http://www.life.hu/sztarok/20160208-szabo-zsofi-szineszno-az-rtl-klub-musorvezetoje-egyensulyban-testileg-lelkileg.htmlA színésznő elárulta, ideje volt, hogy révbe érjen az élete és egyensúlyra találjon, mind lelkileg, mind testileg. TV + Sztárok--Matt LeBlanc évekig ki sem akart mozdulni otthonábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160208-matt-leblanc-evekig-ki-sem-akart-mozdulni-es-csaknem-idegosszeroppanast-kapott.htmlA színész őszintén mesélt arról a nehéz időszakról, ami a Jóbarátok után érkezett el számára. TV + Sztárok--Diana hercegnő nyomdokaiba lép Vilmos és Katalinhttp://www.life.hu/sztarok/20160208-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-ellatogatnak-indiaba-es-a-tadzs-mh.htmlA királyi pár Indiába utazik tavasszal. A látogatásukra 24 évvel azután kerül sor, hogy Diana és Károly is ott jártak. TV + Sztárok--Lajcsi állítja, több tíz milliót bukott, amíg börtönben volthttp://www.life.hu/sztarok/20160208-lajcsi-allitja-tobb-tiz-milliot-bukott-amig-bortonben-volt.htmlGalambos Lajos állítja, nagy veszteségek érték, amíg előzetesben volt.TV + SztárokOrigoPetruska véleménye a tehetségkutatókrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160207-petruska-velemenye-a-tehetsegkutatokrol.htmlA Dal versenyzőjét, Petruskát sokan hasonlították ByeAlexhez. De vajon ő mit gondol erről? És mi a véleménye a tehetségkutatókról? Elárulta!TV + Sztárok--Nika: "Amikor Viki megmutatta a versenydalát, elsírtam magam"http://www.life.hu/sztarok/20160206-veres-monika-nika-es-singh-viki-a-dalban-baratnok-es-rivalisok.htmlGyerekkoruk óta barátnők Singh Viki és Veres Mónika Nika. A lányok Operaház Gyermekkórusának sulijában, az Erkelben ismerkedtek meg egymással. MIndketten szerepeltek már tehetségkutatóban, most pedig A Dalban riválisokként állnak színpadra. Állítják: ez nem nyomja rá a bélyegét a barátságukra, sőt, szurkolnak egymásnak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.