Így ragyog a Story-gálán Csomor Csilla: Micsoda dekoltázs!

Forrás: Origo -
Barátok közt Story-gála Csomor Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozik egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Hogy semmiről se maradj le, a Life.hu élőben közvetíti a rendezvényt.

Csomor Csilláról, a Barátok közt egykori Berényi Zsuzsájáról meg nem mondanánk, hogy 50 éves múlt az idén. A színésznő jobban fest, mint évekkel ezelőtt, ahogy mondani szokás: bombaformában van.

Forrás: Origo

"Már két éve, hogy rátaláltam a jógára, heti rendszerességgel igyekszem ezt a sportot űzni. Amikor véget ért a munkám a Barátok közt sorozatban, nem igazán tudtam magammal mit kezdeni, csak lógtam a levegőben, ekkor találtam rá erre a mozgásformára, ami egy csapásra helyre tette a fizikumomat és a lelkemet is. Ezen kívül próbálok odafigyelni arra is, hogy szénhidrátcsökkentett ételeket fogyasszak" - nyilatkozta a gálán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.