Nádai Anikó és Fördős Zé lesz a műsorvezetője az RTL Klub új műsorának

Fördős Zé Nádai Anikó RTL Farm (reality)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó és Fördős Zé új terepen bizonyíthat tavasszal, ugyanis ők lesznek az RTL Klub tavasszal induló Farm című realityjének műsorvezetői.

A piacvezető csatorna vadonatúj valóságshowjába egyébként csaknem nyolcezren jelentkeztek. A Farm helyszínéül szolgáló múlt századbéli tanyán a kiválasztott játékosoknak embert próbáló körülmények között kell majd bebizonyítaniuk, hogy kemény fából faragták őket. Legyen szó bármilyen mezőgazdasági munkáról vagy kilátástalannak tűnő helyzetről, érdemes lesz küzdeni, hiszen a legszívósabb és legkitartóbb versenyző húszmillió forint összértékű nyereménnyel távozhat a műsorból.

Hihetetlen! Jakabos Zsuzsa visszament az időbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160215-jakabos-zsuzsa-fiatalon-is-fiatalabbnak-nez-ki.html A gyönyörű Európa-bajnok magyar olimpikonról minden nap írhatnánk, hiszen bárki példaképként tekinthet rá. Most egy újabb dögös fotóval lepett meg minket. TV + Sztárok--A tibeti gyógyászat paradicsomában forgatott egy magyar rendezőhttp://www.life.hu/sztarok/20160215-miklos-adam-magyar-rendezo-a-tibeti-gyogyaszat-paradicsomaban-forgatott-filmet.htmlPár hete lenyűgöző filmet forgatott egy magyar stáb a tibeti gyógyászatról, gondoltuk kifaggatjuk őket, miben áll a keleti gyógyítás titka. TV + Sztárok--Jakupcsek rádióban folytatja?http://www.life.hu/sztarok/20160215-jakupcsek-gabriella-vesz-at-pordan-petra-helyet-az-oninditoban.htmlSokan könnyedén el tudnák képzelni, hogy a nemrég távozott Pordán Petra helyét Jakupcsek Gabriella vegye át az Önindítóban. TV + Sztárok--Hoppá! Varga Izabella háromnegyed óra alatt készült fel a Story-gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20160214-varga-izabella-a-baratok-kozt-szinesznoje-haromnegyed-ora-alatt-lett-kesz.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozott egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. A Life.hu riportere Varga Izabellát is mikrofonvégre kapta.TV + SztárokOrigoBaukó Éva kiborult, mert nem hívták meg a Story-gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20160213-bauko-eva-kiborult-mert-nem-hivtak-meg-a-story-galara.htmlBaukó Évát nem hívták meg a Story Ötcsillag Díjátadó-gálára, amelyen 2016 februárjában 17. alkalommal találkozott egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Mi persze semmiről sem maradtunk le, Life.hu ugyanis élőben közvetítette a rendezvényt. Sajnos a VV sztárja is csak innen követhette a bulit. TV + Sztárok--Baukó Éva kiborult, mert nem hívták meg a Story-gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20160213-bauko-eva-kiborult-mert-nem-hivtak-meg-a-story-galara.htmlBaukó Évát nem hívták meg a Story Ötcsillag Díjátadó-gálára, amelyen 2016 februárjában 17. alkalommal találkozott egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Mi persze semmiről sem maradtunk le, Life.hu ugyanis élőben közvetítette a rendezvényt. Sajnos a VV sztárja is csak innen követhette a bulit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.