A sztárok még mindig úgy vélik, van tiltólista a köztévénél

Fotó: Bielik István - Origo -
MTVA Kulka János Gálvölgyi János köztévé tiltólista Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
D. Tóth Kriszta  internetes beszélgetős műsorában vallotta be Kulka Jánosnak, hogy akárhányszor akarta, nem hívhatta be köztévés műsorába. Később Balázs és most Gálvölgyi János is elmondta véleményét a vélt feketelistáról.

Háromszor, vagy négyszer próbálta behívni köztévés beszélgetős műsorába D. Tóth Kriszta Kulka Jánost, ám egyszer sem sikerült. Ugyan írásba senki nem adta neki, hogy nem láthatja vendégül a neves színészt.

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

Sebestyén Balázs a Class FM Morning Show-jában bírálta az MTVA-t. Szerinte ő biztosan ott van azon a bizonyos listán, hiszen folyamatosan kemény kritikával illeti a köztévét. Hozzátette, hogy mindenki addig örüljön, amíg a neve abban a felsorolásban van.

Forrás: RTL Klub

“Ha beszóltál nekik, biztosan tiltólistás vagy, ha meleg vagy, valószínű, hogy tiltólistás vagy, ha liberális vagy, valószínű, hogy tiltólistás vagy, ha meleg liberális vagy, egészen biztosan tiltólistás vagy. Én remélem ott vagyok!”

A köztévé akkor közleményt adott ki, amelyben leírták, hogy semmiféle lista nincs náluk.

A Blikk megkérdezte néhány sztár véleményét a dologról. Pataki Ági filmproducer nem kívánt nyilatkozni, ám Gálvölgyi János megosztotta a lappal a véleményét.

Fotó: Bielik István - Origo
Nádai Anikó és Fördős Zé lesz a műsorvezetője az RTL Klub új műsoránakhttp://www.life.hu/sztarok/20160215-nadai-aniko-es-fordos-ze-lesz-a-musorvezetoje-az-rtl-klub-valosagshowjanak.htmlNádai Anikó és Fördős Zé új terepen bizonyíthat tavasszal, ugyanis ők lesznek az RTL Klub tavasszal induló Farm című realityjének műsorvezetői. TV + Sztárok--Hihetetlen! Jakabos Zsuzsa visszament az időbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160215-jakabos-zsuzsa-fiatalon-is-fiatalabbnak-nez-ki.html A gyönyörű Európa-bajnok magyar olimpikonról minden nap írhatnánk, hiszen bárki példaképként tekinthet rá. Most egy újabb dögös fotóval lepett meg minket. TV + Sztárok--Bill Murray rátámadt néhány rajongójára, mert fotózni kezdték http://www.life.hu/sztarok/20160215-bill-murray-telefont-tort-es-orditozott-egy-etteremben-most-rendorokkel-kell-targyalnia.htmlA színész a jelek szerint nem bírja, ha az engedélye nélkül kezdik el őt fotózgatni, főleg evés közben. TV + Sztárok--Dér Heni dögös bokszolónak öltözötthttp://www.life.hu/sztarok/20160215-der-heni-enekesno-dogos-boxos-csaj-lett-es-egy-boxringben-pozolt-uj-klipjenek-forgatasan.htmlAz énekesnő új klipjének forgatásán merészkedett be a ringbe, és remekül áll neki ez a vagány szerep. TV + Sztárok--Lady Gaga magára varratta David Bowie képmásáthttp://www.life.hu/sztarok/20160215-lady-gaga-kulonleges-tetovalasa-david-bowie-fotoja-disziti-az-enekesno-oldalat.htmlAz énekes lassan egy hónapja hagyott itt minket, de a rajongók a mai napig gyászolják. A világhírű énekesnő szintén nagy fan volt, így most egy különleges tetoválást készítetett. TV + Sztárok--Daniel Craig nem vágyik többé James Bond szerepérehttp://www.life.hu/sztarok/20160215-daniel-craig-szinesz-nem-vagyik-tobbe-janes-bond-szerepere-inkabb-felvagja-az-ereit.htmlA színész határozottan közölte, a Spectre volt az utolsó olyan film, melyben a titkosügynök bőrébe bújt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.