Véletlenül ejtette ki A Dalból a zsűri Agárdi Szilvit?

Fotó: Kyra Simon (Facebook/Agárdi Szilvi) -
Pierrot A Dal 2016 Agárdi Szilvi Eurovíziós Dalfesztivál A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar eurovíziós verseny egyik zsűritagja fogalmazott félreérthetően Szilvi kieséséről.

Szombat éjszaka Agárdi Szilvi kiesett a középdöntőből. Természetesen az énekesnő nagyon sajnálja, hogy nem jutott tovább, de az egyik zsűritag kijelentése még jobban zavarja - írja a Bors.

Fotó: Kyra Simon (Facebook/Agárdi Szilvi)

Szilvi elmondta a lapnak, hogy nagyon szomorú, hiszen hitt az It is Love című számának sikerében, amivel korábban Krakkóban már megnyert egy nemzetközi versenyt. Elmondta, hogy a közönségtől is csak pozitív visszajelzéseket kapott.

“Rengetegen írták, hogy lúdbőrösek lettek, amikor hallgatták. Úgy láttam, a zsűri is kedveli, de amikor egyikük azt mondta, hogy véletlenül ejtettek ki, az összezavart” - mondta az énekesnő.

Pierrot volt az a zsűritag, akinek A Dal after műsorában elhangzott a szájából ez a mondat. A műsorvezetővel beszélgettek arról, hogy milyen erős az idei mezőny, és, hogy kiestek olyanok is, akiket nagyon sajnálnak.

Forrás: Origo

“Már nem etikátlan elmondani, hiszen ki­esett, hogy nagyon szurkoltam Agárdi Szilvinek, hogy ő bekerüljön ebbe a körbe. Így egy esélyes produkciót ejtettünk ki véletlenül” felelte Pierrot arra a kérdésre, hogy személy szerint kit sajnál a legjobban.

A lap természetesen megkérdezte Pierrot-t, azonban a zsűritag nem kívánta kommentálni a félreérthető kijelentését:

Nem kívánok ostoba összeesküvés-elméleteket kommentálni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.