Anyagi gondokkal küzd Charlie Sheen?

Forrás: AFP/Michael Buckner -
Charlie Sheen fenyegetés fegyver HIV-vírus autó HIV-fertőzés anyagi gond eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A HIV-pozitív világsztár egy internetes oldalon árulja kedvenc luxusautóját. Vajon miért?

Charlie Sheen tavaly novemberben vállalta ország-világ előtt, hogy ő az a HIV-fertőzött világsztár, akinek kilétéről mindenki találgat. A nagy bejelentés óta nem telik el nap, hogy a sajtóban ne szerepelne a Két pasi meg egy kicsi sorozat színésze.

Forrás: AFP/Michael Buckner

Ezúttal a Radar Online szúrta ki az e-Bay internetes licitoldalán, hogy Sheen itt árulja kedvenc luxusautóját, a fekete, golyóálló és minden széppel és jóval felszerelt Maybach Landaulet 62S-t - mindössze 200 amerikai dollár, vagyis körülbelül 50 ezer forintnak megfelelő összeg értékéről indulva.

Forrás: eBay

Persze az ár azóta már jóval feljebb kúszott (a Radar szerint már 325 ezer dollárnál jár), mégis mindenki azt találgatja, vajon miért akar megszabadulni a járgánytól, amely köztudottan közell áll Sheen szívéhez.

Egyesek szerint anyagi gondok miatt döntött az eladás mellett, mások szerint azonban ebben az autóban fenyegette meg annak idején Brett Rossi pornószínésznőt fegyverrel - tehát fontos bizonyíték is lehet a nyomozás során. Sheen nem kommentálta a fejleményeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.