Az RTL Klubtól a TV2-höz igazol Ábel Anita

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
TV2 Ábel Anita RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2-höz igazoló Ábel Anita akár több műsorról is tárgyal a csatornával. Elmondta, még nincs pont a mondat végén.

A színésznő egyébként több mint 15 éve az RTL csoporthoz tartozó csatornák képernyőjén látható, 2012 óta a Heti hetes állandó szereplője volt. A Bors úgy tudja, a a TV2 komoly ajánlattal kereste meg, kiemelt szerepet szán neki. A Bors arról is kérdezte, hogy nem fél-e a támadásoktól, hogy az ellenzéki Heti hetesből az Andy Vajna tulajdonában álló TV2-höz igazol.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Betegesnek és már-már má­niákusnak tartom ezt a megközelítést, mert a tévé mégiscsak a nézőknek szól, aki meg egyet akar, kikapcsolódni. Nem az ér­dekli, ki szerepel a cégjegyzékben, hanem az, hogy mit és kit lát a dobozban. Én feladatokkal foglalkozom és felkéréseket ítélek meg, valamint azt, hogy milyen csapatban dolgozhatok. A néző távirányítóján a gombok nem politikai pártokat vagy befektetőket kapcsolgatnak, hanem műsorokat" – vélekedik Anita. "A változás jó, a változás kell. Egyébként a Reggeli 2005-ös megszűnése óta nem állok szerződéses kapcsolat­ban az RTL Klubbal, így – bár jól hangzik – nem volt mit felmondani" - tette hozzá és arról is beszélt, hogy a Heti hetes tagjai sok sikert kívántak neki és büszkék rá.

Anita elmondta, nemcsak gyerek-tehetségkutatóba invitálta a TV2, de még tárgyalnak róla, hogy pontosan milyen műsorokban lesz látható.

Vajnáék is ott lesznek a jövőheti Oscar-gálán http://www.life.hu/sztarok/20160218-andy-vajna-es-vajna-timea-is-ott-lesz-az-oscar-galan-timinek-mar-a-ruhaja-is-megvan.htmlA Magyar Nemzeti Filmalap ma közleményben tudatta, hogy a 71 éves filmügyi kormánybiztos és a szervezet vezérigazgatója, Havas Ágnes is ott lesz a február 28-i díjkiosztón Los Angelesben. TV + SztárokOrigoKiderült, miért nem mutatja meg sohasem az arcát Siahttp://www.life.hu/sztarok/20160218-sia-elarulta-hogy-miert-takargatja-az-arcat.htmlAz énekesnő mindig hatalmas paróka mögé bújik. Sem az eseményeken, sem az előadásokon nem pillanthatjuk meg csinos kis pofikáját, most pedig kiderült, miért is döntött a takargatás mellett. TV + Sztárok--Így tombol együtt Schobert Norbi a fiatalsággalhttp://www.life.hu/sztarok/20160218-schobert-norbi-fitnesz-guru-istenes-bencevel-fluor-tomival-es-dombovari-istvannal-dalra-a-fakadt.htmlA fitneszguru Istenes Bencével és Fluor Tomival fakadt dalra, az eremény pedig több, mint vicces. TV + SztárokOrigoSzülinap a köbön! Rengeteg tehetséges ember ünnepli ma a születéséthttp://www.life.hu/sztarok/20160218-nemes-jeles-laszlo-szabo-istvan-es-john-travolta-is-ezen-a-napon-szuletett.htmlNemes Jeles László, Szabó István, és John Travolta is február 18-án született, ami úgy tűnik, hogy egy igazán szerencsés nap! TV + Sztárok--Vajna Timi megint egy nagyon különleges helyen járthttp://www.life.hu/sztarok/20160218-vajna-timi-andy-vajna-felesege-mesebe-illo-fenevaddal-szelfizett.htmlAndy Vajna csinos felesége egy mohákkal benőtt, kővé változott párduccal pózolt. TV + Sztárok--Dr. Alban klipjében táncolt Tücsihttp://www.life.hu/sztarok/20160218-dr-alban-vilaghiru-enekes-klipjeben-tancolt-tucsi-aryee-claudia-dedei-a-slager-tv-uj-musorvezetoje.htmlAryee Claudia Dedei, ismertebb nevén Tücsi köztudottan nagyon szereti a zenét, és hamarosan a világsztár videoklipjében tűnik majd fel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.