Bálint Antónia exe fellebbez - Azt állítja, nem ő tartozik, hanem Toncsi

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Földesi-Szabó László pénz tartozás Bálint Antónia bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő volt párja nem nyugszik bele a bíróság döntésébe. Szerinte nem ő az, aki tartozik.

Bálint Antóniának adott igazat a bíróság első fokon, ami szerint kamatostul visszakaphatja azt a 17 millió forintot, amit exének kölcsön adott. Földesi-Szabó László viszont fellebbez a döntés ellen - írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Antónia gyermekének apja elmondta a lapnak, hogy szeretné tisztázni, honnan is volt ennyi pénze az egykori szépségkirálynőnek. Földesi-Szabó László azt állítja, hogy ő adta kölcsön azt a pénzt!

"A valóság a következő: Bálint Antónia valóban vett egy kis lakást. Ugyan három-négymillió forintot valahonnan összeszedett erre, de ez nyilván kevés volt. Így tőlem kért és kapott kölcsön tizenhárommilliót a megvásárlására. A belső munkálatokat, a bútorokat is én fizettem, miután pedig megszületett a kislányunk, eladta ezt a lakást. Huszonnégymilliót kapott érte, és ebből egy közös ismerősünknek adta kölcsön a tizenhétmilliót. A maradék hetet megtartotta. Tehát ő már meg is duplázta a pénzét. A tartozását ő maga is elismerte, hangfelvétel van erről, de jelen eljárásban és első fokon csak azt a bizonylatot vették figyelembe, amit velem aláíratott. Én ugyanis megígértem, hogy azt a tizenhétmilliót visszakapja, igaz, nem is volt nálam, hanem a fent említett ismerősünknél. Azzal tartott sakkban, ha nem írom alá, nem láthatom majd a gyerekemet. De mára már ezzel nem tud befolyásolni - mondta a férfi a lapnak.

Földesi-Szabó László azt is hozzátette, hogy a napokban postára adta a fizetési felszólítást a tizenkilencmilliós kölcsönről és annak kilencéves kamatáról, amivel tartozik neki Toncsi. Ez körülbelül huszonkétmilliós összeg.

Kiderült, miért nem mutatja meg sohasem az arcát Siahttp://www.life.hu/sztarok/20160218-sia-elarulta-hogy-miert-takargatja-az-arcat.htmlAz énekesnő mindig hatalmas paróka mögé bújik. Sem az eseményeken, sem az előadásokon nem pillanthatjuk meg csinos kis pofikáját, most pedig kiderült, miért is döntött a takargatás mellett. TV + Sztárok--Szülinap a köbön! Rengeteg tehetséges ember ünnepli ma a születéséthttp://www.life.hu/sztarok/20160218-nemes-jeles-laszlo-szabo-istvan-es-john-travolta-is-ezen-a-napon-szuletett.htmlNemes Jeles László, Szabó István, és John Travolta is február 18-án született, ami úgy tűnik, hogy egy igazán szerencsés nap! TV + Sztárok--Az RTL Klubtól a TV2-höz igazol Ábel Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20160219-az-rtl-klubtol-a-tv2hoz-igazol-abel-anita.htmlA TV2-höz igazoló Ábel Anita akár több műsorról is tárgyal a csatornával. Elmondta, még nincs pont a mondat végén.TV + Sztárok--Vajnáék is ott lesznek a jövőheti Oscar-gálán http://www.life.hu/sztarok/20160218-andy-vajna-es-vajna-timea-is-ott-lesz-az-oscar-galan-timinek-mar-a-ruhaja-is-megvan.htmlA Magyar Nemzeti Filmalap ma közleményben tudatta, hogy a 71 éves filmügyi kormánybiztos és a szervezet vezérigazgatója, Havas Ágnes is ott lesz a február 28-i díjkiosztón Los Angelesben. TV + SztárokOrigoRomokban az élete a Szulejmán sztárjánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160218-meryem-uzerli-szinesznonek-a-szulejman-sorozat-hurrem-szultanajanak-elete-romokban-hever.htmlA Hürrem szultánát alakító színésznő szerelmi bánatában rendre az alkoholhoz fordul. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa táncol Kis Grófo legújabb klipjében!http://www.life.hu/sztarok/20160218-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-tancol-majd-kis-grofo-mulatos-zenesz-legujabb-klipjeben.htmlA mulatós énekes élő adásban kérte fel a műsorvezetőt, hogy táncoljon egy igazi roma táncot a legújabb videóklipjében. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.