Érkezik a Barátok közt baba - Kiss Ramónának elfolyt a magzatvize

terhesség szülés Józan László magzatvíz Barátok közt Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szentmihályi Zsófit alakító Kiss Ramóna, a sorozatban vajúdni kezdett, így hamarosan megszületik filmbeli gyermeke.

Zsófinak egy veszekedés miatt elfolyik a magzatvize, így irány a kórház, hogy megszülessen a sorozatban kisbabája. A Tóbiást alakító, Józan László pedig apai örömök elé nézhet.

Forrás: Facebook/Barátok közt
Állítják: Vissza akarta venni Jakupcseket a köztévéhttp://www.life.hu/sztarok/20160219-jakupcsek-gabriellat-visszahivta-volna-a-kozteve.htmlLapinformációk szerint alig pár órával azután, hogy menesztette az MTVA Jakupcsek Gabriellát a vezetőség úgy döntött, hogy mégsem akar megválni a műsorvezetőtől. TV + Sztárok--Döbbenetes titok derült ki a Szomszédokrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160219-kulka-janos-szinesz-majdnem-vagasi-feri-lett-magenheim-doktor-helyett-a-szomszedokban.htmlKulka János nemrég a Mokka című reggeli műsor vendégeként árulta el, hogy a népszerű magyar sorozat ikonikus Mágenheim doktora helyett kis híján Vágási Feri szerepét kapta meg.TV + SztárokOrigoVajnáék is ott lesznek a jövőheti Oscar-gálán http://www.life.hu/sztarok/20160218-andy-vajna-es-vajna-timea-is-ott-lesz-az-oscar-galan-timinek-mar-a-ruhaja-is-megvan.htmlA Magyar Nemzeti Filmalap ma közleményben tudatta, hogy a 71 éves filmügyi kormánybiztos és a szervezet vezérigazgatója, Havas Ágnes is ott lesz a február 28-i díjkiosztón Los Angelesben. TV + SztárokOrigoKováts Vera elárulta, van-e most férfi az életébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160218-kovats-vera-az-x-faktor-egykori-versenyzoje-maganeleterol-es-szakmai-terveirol-meselt.htmlAz X-Faktor második szériájának bűbájos versenyzőjéből igazi felnőtt nő lett. Magánéletéről mesélt és arról is, hogyan szeretné a zenei karrierjét fellendíteni. TV + SztárokOrigoCéline Dion már készül a nagy visszatérésrehttp://www.life.hu/sztarok/20160218-celine-dion-enekesno-mar-probal-es-keszul-a-visszateresre-las-vegasban.htmlEgy hónappal férje, René Angélil halála után az énekesnő már próbál következő showjára. TV + Sztárok--"A húsnak igenis van felvevőpiaca" - Bochkor megdöbbentő kijelentésére reagáltak a sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20160218-bochkor-gabor-a-music-fm-onindito-musorvezetoje-megdobbento-kijelentesere-reagaltak-a-sztarok.htmlMolnár Anikó, Soma és Kökény Attila is a kerekded nők pártján állnak, és nem értenek egyet a szókimondó rádiós véleményével. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.