"Ábel Anita helyére jól felépített műsorvezetőt keresünk"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
ATV TV2 Ábel Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, ahogy a nagyközönség, úgy az ATV vezetősége is a napilapokból tudta meg, hogy az RTL-től hova igazol Ábel Anita. A csatorna hírigazgatója megszólalt az ügyben, elmondta, új embert keresnek Anita helyére A nő háromszor című műsorhoz. 

"A nő háromszor című műsor készítői arról értesültek, hogy az utóbbi hetekben megnőtt az érdeklődés Ábel Anita iránt, de azt, hogy a TV2-höz szerződött, a Bors újságból tudtuk meg" – mondta el a napilapnak dr. Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója, és hozzátette, nincs harag a csatorna és a műsorvezető között, ráadásul tudták, hogy Anitának vannak ajánlatai.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A tévés arról is beszélt, hogy nem Anita lenne az egyetlen, aki egyszerre több csatornánál is dolgozik, de az ATV ezt nem akarja. "Beszéltünk erről a műsor producerével is, de a korábbi hasonló esetekből tanulva, utalnék itt Demcsák Zsuzsára, aki szintén tőlünk igazolt a Mokkához, ezt nem tartanánk szerencsésnek. Anita helyére jól felépített műsorvezetőt keresünk, olyat, aki a bulvárban is otthon van" - nyilatkozta.

A Bors úgy hallotta, hogy komoly eséllyel indul Anita megüresedett helyéért Krizsó Szilvia és Jakupcsek Gabriella is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.