Újra együtt az Igazából szerelem sztárpárja

Forrás: The Picture Desk/n/a/Peter Mountain -
Hugh Grant Martine McCutcheon Igazából szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hugh Grant és Martine McCutcheon is ott volt a Brit Filmintézet legrangosabb elismerésének átadóján, amelyen az Igazából szerelem minisztere díjat vehetett át.

Kedvenc romantikus komédiánk legkedvesebb párosa újra együtt szórakozott: Hugh Grant és az Igazából szerelemből megismert Martine McCutcheon a Brit Filmintézet díjátadóján lépett együtt a vörös szőnyegre. Képekért kattints ide!

Akárhányszor meg tudnánk nézni Hugh Grant és Martine McCutcheon filmbeli románcát Forrás: The Picture Desk/n/a/Peter Mountain

A mai napig sármos Hugh Grant ráadásul átvehette a filmintézet rangos elismerését, a BFI Fellowship életműdíját, amellyel tavaly Cate Blanchett színésznőt is díjazták.

Íme, az öt kedvenc idézetünk az Igazából szerelemből

Az egyik kedvencünk közé tartozik a romantikus film, melynek története öt héttel karácsony előtt indul. Most összeszedtük nektek az öt legjobb idézetet belőle. Kattints ide a cikkért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.