A nézők örülnek, hogy Vujity Tvrtko távozik a TV2-től?

Forrás: Facebook -
Demcsák Zsuzsa TV2 Mokka komment Vujity Tvrtko Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit megdöbbentett, hogy Vujity Tvrtkónak távoznia kell a TV2-től. A műsorvezető-riporter Facebook-oldalán azonban valami egészen másról is árulkodnak a kommentek. 

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Vujity Tvrtko február 26-i hatállyal távozott a csatornától. A műsorvezető-riporter közösségi oldalán, egy posztban tudatta a követőivel, hogy búcsúzik a TV2-től, a kommentelők azonban egészen meglepő módon reagáltak a hírre. Többségük ugyanis azzal öntött lelket Tvrtkóba, hogy egyáltalán nem kell sajnálnia, hogy kirúgták, mert a riporternek egyébként sincs keresnivalója a csatornánál.

Forrás: Facebook

"Véleményem szerint egy ilyen tehetséges és intelligens riporternek egyébként sincs keresnivalója egy olyan csatornánál, ami lassan csak bulváradóként fog működni" - írta egy hölgy, többen pedig hozzátették, hogy a hír számukra is nagyon pozitív."Véleményem szerint a Te kapacitásod és erkölcsi normáid egyáltalán nem kompatilisak a most kialakítandó bulvár médiummal" - elmélkedett egy másik kommentelő, valaki pedig kifejtette, hogy Tvrtkónak nem kell sajnálnia a dolgot, hiszen egyszerűen "nem oda való".

Demcsák Zsuzsa meghatóan búcsúzott Tvrtkótól

Demcsák Zsuzsa megható sorokkal búcsúzott barátjától és régi munkatársától, Vujity Tvrtkótól, akinek a TV2-től való távozása tegnap szinte megrázta a közvéleményt. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Vajna Timi már Los Angelesben készül az Oscar-gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20160227-vajna-timi-mar-los-angelesben-keszul-az-oscar-galara.htmlAndy Vajna felesége már Los Angelesben van, és a jelek szerint nagyon készül az Oscar-díjkiosztóra. Addig is a helyszínen népszerűsíti a Saul fiát. TV + Sztárok--Drámaian megváltozott Paris Jackson külseje http://www.life.hu/sztarok/20160226-michael-jackson-lanya-paris-jackson-kulseje-dramaian-megvaltozott.htmlMichael Jackson lánya már csak árnyéka önmagának. Az egykor bájos sztárcsemete mára felismerhetetlen lett. TV + SztárokOrigoMolnár Andi megvillantotta bikinis felsőtestéthttp://www.life.hu/sztarok/20160226-molnar-andi-tancosno-megvillantotta-bikinis-felsotestet-bali-szigeten.htmlA gyönyörű táncosnő Bali tengerpartján szelfizett, mielőtt a hűs habokba vetette volna magát. TV + Sztárok--Ördög Nóra elaludt a volánnál?http://www.life.hu/sztarok/20160226-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-megpihent-autoja-kormanyara-dolve.htmlA TV2 műsorvezetője édesdeden pihent meg az autójában, a napsütés pedig az arcát simogatta. TV + Sztárok--Elton John csúnyán beszólt Janet Jacksonnakhttp://www.life.hu/sztarok/20160226-elton-john-zenesz-csunyan-beszolt-janet-jackson-enekesnonek-michael-jackson-testverenek.htmlA zenész nem rejtette véka alá a véleményét az énekesnő playbackes koncertjeiről. TV + SztárokAFPSzívszorító sorokkal emlékeznek kollégái Psota Irénrehttp://www.life.hu/sztarok/20160226-psota-irenre-elhunyt-szinesznore-szivszorito-sorokkal-emlekeznek-kollegai-eszenyi-csonka-abel.htmlEszenyi Enikő, Szinetár Dóra, Ábel Anita és Csonka András is úgy gondolják, pótolhatatlan dívát vesztett el a művészvilág. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.