színésznő Emma Thompson öreg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Slamposan lejtett végig a brit színésznő New York utcáin, ráadásul új táskákat is begyűjtött, ám úgy tűnik, hogy inkább a szemei alatt hordja őket. Mi történt veled, Emma?

A csupán 56 éves Emma Thompson a jelek szerint mostanában nagyon elhanyagolta magát. A brit színésznő legutóbb egy egyhetes tüntetésen vett részt Londonban a Greenpeace szervezésében, de eléggé leharcolt állapotban volt.

A napokban pedig New Yorkban sétált, és még lepukkantabbnak tűnt, amire az sem magyarázat, hogy "A Meyerowitz történetek" című film forgatásán vett részt.

Forrás: NORTHFOTO/Ace Pictures/Zelig Shaul

Jobban belegondolva, lehet, hogy csak azért lepődtünk meg a kinézetén, mert ő talán az egyetlen sztár, aki nem esett át szépészeti beavatkozásokon?

Rebel Wilson: "Valaki drogot rakott az italomba!"http://www.life.hu/sztarok/20160311-rebel-wilson-azt-allitja-hogy-valaki-drogot-csempeszett-az-italaba.htmlRebel Wilson elég kemény napra ébredt, egy átmulatott éjszaka után. Úgy érezte, hogy átment rajta egy kamion. Állítása szerint azért, mert valaki drogot csempészett az italába. TV + Sztárok--Adele óriási meglepetést okozott az egyik rajongójánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160310-a-rajongo-nem-is-tudta-hogy-adele-ott-pozolt-mogotte.html"Hello! Itt vagyok mögötted!" - énekelhette volna Adele, miközben a színpadon pózba vágta magát az éppen fotózkodó rajongója háta mögött. Persze erről a szerencsés lány mit sem tudott. TV + Sztárok--Nyári Dia megmutatta az igazi arcát: Így fest smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20160308-nyari-dia-smink-nelkul-is-gyonyoru.htmlA Barátok közt színésznője, Nyári Dia nőnap alkalmából új oldalát miutatta meg a rajongóinak, és ezzel bebizonyította, hogy smink nélkül is gyönyörű. TV + SztárokOrigoNem fog az idő az amerikai szépségen, Mena Suvarinhttp://www.life.hu/sztarok/20160305-elkepeszto-formaban-van-nem-fog-az-ido-a-tinisztaron.htmlUgye emlékszünk még a hamvas kis Mena Suvarira, aki egykor az Amerikai szépségben borzolta Kevin Spacey idegeit. Az 1999-es mozi óta 17 év telt el, de úgy tűnik nem fog az idő vasfoga a szexis főszereplőn. TV + SztárokAFPRég készült ilyen előnytelen kép Rebel Wilsonrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160303-rebel-wilson-egy-elonytelen-kepet-osztott-meg-az-instagramon.htmlRebel Wilson érdekes fotót osztott meg az Instagram-oldalán, és mondhatnánk, hogy tömör-gyönyör, de ilyenről szó sincs, mivel valamiért még csak nem is mosolyog. TV + Sztárok--Megvan Angelina Jolie magyar hasonmása: Nyári Dia az - Elképesztő fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160302-nyari-diana-nagyon-hasonlit-angelina-jolie-ra.htmlNyári Diána, a Barátok közt sztárja és Angelina Jolie között megdöbbentő a hasonlóság, erről tanúskodik egy fotó is, amit Dia nemrég tett közzé a Facebookon. Szerintetek? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.