Dögös kaszkadőr, és egykori chippendale fiú is lesz a Farm játékosai között

Forrás: RTL Klub -
kaszkadőr Farm (reality) szereplő RTL Klub versenyző Chippendale-fiú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március 21-től indult az RTL Klub új műsora, ahol meglehetősen puritán körülmények között kell helyt állniuk a versenyzőknek. A városi luxushoz szokott szereplőknek nem lesz könnyű dolguk!

A tanyasi élet minden nehézségével szembe kell majd néznie a Farm 14 versenyzőjének, akik még nem is tudhatják pontosan, mire vállalkoztak. Múlt századi körülmények között kell majd elboldogulniuk, ahol szelfibottal bizony nem mennek semmire!

Forrás: RTL Klub

A jelentkezőket nem tántorították el a várható nehézségek, pedig itt nem lesz vegán kolbász, és a mosolygás helyett is többet ér két erős kar. A változatos csapatban lesz a szexi ruháit fegyverként használó felszolgálólány, egykori chippendale fiú, és dögös kaszkadőr is.

Szőke Cintia a győzelmet szereti, ezért ha kell, akár kihívó öltözékbe is bújik, hogy a főnökét lenyűgözze. Hamarosan kiderül, hogy a Farmon mire megy a csáberejével.

Szőke Cintia Forrás: RTL Klub

Varga Sándor legjobban a testét imádja építeni, ez a hagyatéka a chippendale fiús múltjának. Állítása szerint rajta csak a fokhagymaszagú emberek tudnak kifogni!

Varga Sándor Forrás: RTL Klub

Dániel Gergő biztosan a női nézők kedvence lesz. Hivatásos katonaként dolgozott, jelenleg pedig kaszkadőrként kergeti a veszélyes helyzeteket! Ráadásul a vidéki élet sem áll tőle távol.

Dániel Gergő Forrás: RTL Klub

A versenyzők között rajtuk kívül egyedülálló anyuka, bizonyítani vágyó fiatal lány, de még nárcisztikus modell is lesz. Az biztos, hogy a játékosoknak fel kell kötniük a gatyájukat, ha a dobogó legfelső fokán akarnak végezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.