Nem jön haza Galambos Lajos? - Csillagászati összegért árulja birtokát

Forrás: RTL Klub -
Galambos Lajos Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja még úgy lehetett tudni, hogy Lagzi Lajcsi Olaszországba utazott, később kiderült, Mexikóban van családjával. A legfrissebb hírek szerint előfordulhat, hogy kint várhatja meg az ítéletet, ráadásul a birtokát is árulja. 

Ezzel kapcsolatban azonnal megindult a találhatás: miért pont Mexikóba utaztak? Mikor jönnek haza? A mno úgy tudja, a Galambos család tájékoztatta a hatóság embereit az úticélról, Megkérdezte, hogy a hatóságok terveznek-e valamilyen nyomozati cselekményt március végéig, és miután nemleges választ adtak, közölte elutazásának napját, úti célját és visszaérkezésének dátumát. A tervek szerint március végén ismét Magyarországon lesz az egész család" - nyilatkozta Berényi András, a család ügyvédje.

Forrás: RTL Klub

Most azonban újabb megdöbbentő pletyka kelt szárnyra. Lajcsi egy ismerőse a Borsnak azt állítja: egyelőre nem jön haza a zenész, és azt sem tartja kizártnak, hogy Lajcsi az ítéletet külföldön várja meg.

"A távollétében is lefolytathatják az eljárást, a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján még ítélet is születhet" – magyarázta a lapnak Dr. Magyar György és hozzátette Lajcsi Mexikóban sem lehet teljes biztonságban.

"Ha nyomozóhatóság vagy a bíróság úgy ítéli meg, hogy szükséges a meghallgatása vagy a jelenléte, akkor akár nemzetközi elfogatóparancsot is kiadhatnak ellene. És ha nincs is kiadatási egyezmény egy adott országgal, akkor is ellenőrizhetik, és kiadatási őrizetbe is kerülhet. Ezek után pedig hazaszállíthatják, nemzetközi bűnügyi együttműködés keretében" - mondta el az ügyvéd és hozzátette, akár hosszú évekig is bujkálnia kellene Lajcsinak, amennyiben elítélik, és letöltendőt kapna, mert a büntetésének elévülése minimum öt év, és rossz esetben ez ennél csak több lehet.

"A büntethetőségének el­évülése a büntetési tétellel van összefüggésben, vagyis azzal, milyen bűncselekményben mondják ki bűnösnek. Az egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető lopással kapcsolatosan öt, a kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető vesztegetés kapcsán nyolc év az elévülési idő a törvény szerint" – magyarázta Magyar, aki hangsúlyozt meglepné, ha Lajcsi így akarná kivonni magát az eljárás és a felelősségrevonás alól.

A Blikk arra lett figyelmes, hogy Galambos Lajos egy német ingatlanos oldalon 8,5 millió euróért vagyis 2,6 millád forintért árulja a birtokát. A napilap megpróbálta elérni Lajcsit is, aki nem vette fel a telefont, ám ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián megerősítette információt. "Én Galambos Lajost csak az ellene folyó büntetőügyben védem, egyéb ügyekben javaslom, forduljanak ügyfelemhez - nyilatkozta, de annyit elárult, hogy a hirdetés valós, vagyis nem visszaélésről van szó.

Lezárták a nyomozást Ganxsta Zolee verekedési ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160312-lezartak-a-nyomozast-ganxsta-zolee-verekedesi-ugyeben.htmlMegszüntették a nyomozást Ganxsta Zolee-ellen. A határozat szerint a zenész nem bűnös, mert csak védekezett a rá támadó férfi első ütése után a botrányba fulladt koncerten. TV + Sztárok--Bulvárrap: "Lagzi Lajcsi nem Olaszba' nyomja"http://www.life.hu/sztarok/20160317-bulvarrap-hegyi-rolival-a-celebekrol.htmlEzen a héten is értesülhetsz a legfrissebb hírekről, ami a celebvilágban történik. Hegyi Roli elreppeli neked.TV + Sztárok--Aleska dögös dekoltázzsal és Hevesi Krisztával érkezett a Glamour Gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20160317-aleska-dogos-dekoltazzsal-es-hevesi-krisztaval-erkezett-a-glamour-galara.htmlMegakadt a szemünk Aleska Diamond meseszép, alaposan dekoltált ruháján. TV + Sztárok--Caramel: "Büszke vagyok Szilvire"http://www.life.hu/sztarok/20160317-molnar-ferenc-caramel-felesege-a-glamour-dijazottak-egyik-jeloltje.htmlMolnár Ferenc Caramel felesége, a szépséges Szilvi a Glamour Gála díjazottjai közt van. Caramel nagyon büszke rá.TV + Sztárok--Olivia Wilde túl öregnek bizonyult a Wall Street farkasáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20160317-olivia-wilde-tul-oreg-volt-a-wall-street-farkasahoz.htmlOlivia Wilde ellátogatott egy beszélgetős műsorba, ahol a Vinyl, kis hazánkban Bakelit címen futó sorozatáról kérdezték, de szó esett arról is, hogy miért is nem a gyönyörű színésznő szerepelt a Wall Street farkasa című filmben. TV + Sztárok--Brooke Shields-nél csak a lányai morcosabbakhttp://www.life.hu/sztarok/20160317-az-ido-brooke-shields-en-es-a-lanyain-is-nyomot-hagyott.htmlBrooke Shields fiatalon a világ egyik legszebb színésznője volt, mára azonban sokat veszített a fényéből, emellett még azt sem mondhatnánk, hogy majd kicsattan a boldogságtól. Legalábbis az utolsó fotója alapján biztosan nem. Sebaj, ez is bizonyítja, hogy neki is lehetnek rossz napjai. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.