Rossz hír - Ez a főszereplő nem tér vissza a Szívek szállodájába

Forrás: AFP/Michael Buckner -
Szívek szállodája sorozat visszatérés Melissa McCarthy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége a találgatásoknak: a népszerű sorozat egykori sztárja végre maga öntött tiszta vizet a pohárba.

Amióta hivatalosan is bejelentették, hogy folytatódik a méltán népszerű Szívek szállodája, mindenki kíváncsi volt rá, hogy vajon a régi szereplők közül hányan térnek vissza a képernyőre a sorozat kedvéért.

Forrás: AFP/Michael Buckner
Nőt szeret, de heteroszexuálisnak vallja magát Gallusz Nikihttp://www.life.hu/sztarok/20160319-not-szeret-de-heteroszexualisnak-vallja-magat-gallusz-niki.htmlA szép színésznő a Madách Színház öltözőjében adott interjút szakmáról, szerelemről... TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMegvannak A Nagy Duett sztárpárjai - Rubint Réka és Schobert Norbi is megküzd a győzelemérthttp://www.life.hu/sztarok/20160320-megvannak-a-nagy-duett-sztarparjai.htmlHamarosan elindul a TV2 sikerműsora A Nagy Duett. Hogy kik is lesznek a sztárpárok, az rejtély volt: eddig. TV + SztárokOrigo"Az én testem, az én döntésem" - Anyaszült meztelenül fotózták Lilut http://www.life.hu/sztarok/20160319-anyaszult-meztelenul-fotoztak-lilut-az-rtl-klub-musorvezetojet.htmlAz egyik női magazin feminizmus tematikája köré épülő lapszámában mutatta meg meztelen testét Lilu. "Az én testem, az én döntéseim" – vallja a műsorvezető. A Dumaszinházból ismert Kormos Anett azonban másképp látja a pucérkodás-ügyet. TV + Sztárok--Ki lesz idén a Miss Universe szupersztárja? - Interjú Vajna Timivelhttp://www.life.hu/sztarok/20160318-interju-vajna-timivel-a-miss-universerol.htmlGőzerővel készülnek Vajna Timiék a 2016-os Miss Universe-re. A Life.hu riportere arról kérdezte Tímeát, mitől lesz más az idei verseny. TV + Sztárok--Ilyen lesz Emily Ratajkowski, ha megöregszikhttp://www.life.hu/sztarok/20160318-emily-ratajkowski-anyukajaval-kozos-kepet-posztol-instagramra.htmlA hihetetlenül vékony modell már mindenhogy megmutatta magát, ezúttal viszont különleges képet tett közzé. Anyukájával közösen sütkéreznek a medencében. TV + Sztárok--Som Lajos: "Kokain, hasis, marihuana: több milliót költöttem rájuk"http://www.life.hu/sztarok/20160319-som-lajos-kokain-hasis-marihuana-fogyasztasarol-beszelt.htmlSom Lajos nem tagadja, hogy valaha két végén égette a gyertyát. A ma már beteg zenész azonban semmit nem bánt meg, még akkor sem, ha ma már szűkösen, szerény körülmények között telnek napjai. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.