Adele felháborodott! Kiszivárogtatták a privát képeit

Forrás: ITV -
fotó Adele hacker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feltörték az énekesnő e-mail fiókját, és rajongói oldalára raktak ki rengeteg képet. Adele érthetően teljesen kiakadt.

Rengeteg kép került ki Adele-ról az internetre, olyanok, amiket nem szeretett volna közzétenni. A hackerek azonban nem foglalkoztak a fotók személyes természetével, közszemlére tették a privát képeket - írja a The Sun.

Forrás: ITV

Adele várandóssága alatt készült fotója is kikerült, valamint gyerekkori képek is kiszivárogtak róla, ám nem is ezen háborodott fel az énekesnő. Az dühítette a leginkább, hogy a virtuális behatolók egy ultrahangképet is közzétettek a kisfiáról. A rajongói pontosan tudják, hogy Adele nem szokott ilyen jellegű fotókat közölni, így egyikük értesítette az énekesnő menedzsmentjét, akik rögtön eltávolíttatták a képeket. Adele szomorúan és szűkszavúan nyilatkozott a történtekről.

„Az ilyen esetek miatt vagyok elővigyázatos. Nem akarom, hogy mindenki a magánéletemen csámcsogjon. Emlékezzünk csak, mit tett a hírnév Amy Winehouse-zal. Tanulhatunk az ő történetéből” – mondta az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.