Szandi elképesztő formában van - Akár 10 évet is letagadhatna

fiatalosság ének Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 39 éves énekesnő élő adásban kápráztatta el közönségét remek alakjával és persze hangjával.

Elképesztően jól néz ki az immár 39 éves Szandi. Látszik rajta, hogy odafigyel alakjára, és majd kicsattan a boldogságtól. Ami nem is csoda: példás családanya, feleség, és énekesnő. Így tovább Szandi!

Forrás: Facebook / Szandi hivatalos oldala

Szandi lánya a megtévesztésig hasonlít anyjára!

Az énekesnő legnagyobb gyermeke néhány nappal ezelőtt töltötte be a 16. életévét. Ennek örömére Szandi egy akkor és most fotót tett közzé róla, hogy megmutassa, mekkorát nőtt a csemetéje. A teljes cikkünket elolvashatod itt!

Színészek, akik aprópénzért vállaltak el egy kiváló szerepethttp://www.life.hu/sztarok/20160323-szineszek-akik-nem-sok-penzt-kertek-egy-kivalo-filmszerepert.htmlManapság már világsztárok, de egykor filléreket kaptak egy-egy szerepért. De az sem ritka, hogy egy már befutott színész aprópénzért vállal egy szerepet az igényesebb produkció érdekében. Nézzük meg, hogy kik is ők! TV + Sztárok--Így mulatnak a Királyok! - Megnősült Király Viktor ikertestvérehttp://www.life.hu/sztarok/20160321-megnosult-kiraly-viktor-ikertestvere.htmlHölgyek, nagyon sajnáljuk, de az egyik Király elkelt! Király Viktor ikertestvére, Ben és szerelme ugyanis végre kimondták a boldogító igent. TV + Sztárok--Rubint Réka egy falatnyi bikiniben álomhelyszínen pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20160322-alomhelyszinen-edz-rubint-reka.htmlRubint Réka Dominika mesés partján tündökölt egy falatnyi bikiniben, ám a látszattal ellentétben nem nyaralt, hanem az edzőtáborában segített azoknak, akik önbizalmat és izmokat szeretnének építeni. TV + Sztárok--Amíg mások a munkahelyen izzadnak, Lana Del Rey a strandonhttp://www.life.hu/sztarok/20160311-lana-del-rey-a-malibui-strandon-pihente-ki-a-het-faradalmait.htmlLana Del Rey szerdán a malibui strandon pihente ki a hét fáradalmait, és akkor sem zavartatta magát, amikor egy kíváncsi paparazzi minden mozdulatát lencsevégre kapta. Lássuk! TV + Sztárok--Így ismerkedik Majka kisfia a pocaklakó testvérévelhttp://www.life.hu/sztarok/20160316-nemsokara-megszuletik-dundika-es-majka-masodik-gyermeke.htmlDundika terhesen is remekül nézki, mutatja ezt legutóbbi fotója is, amit párja, Majka a Facebook-oldalán osztott meg a rajongóival. Ráadásul nemcsak Dundika és gömbölyödő pocakja látható a képen, hanem első gyermeke Marián is. TV + Sztárok--Damon nélkül folytatódik a Vámpírnaplókhttp://www.life.hu/sztarok/20160322-meg-egy-foszereplo-kiszall-a-vampirnaplokbol.htmlMár az is sokkolta a Vámpírnaplók rajongóit, Nina Dobrev kiszállt a sorozatból, de most úgy tűnik, hogy Damon Salvatore is követi. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.