Lecserélik Bernáth Józsefet A konyhafőnökben

séf szereplés főzés A konyhafőnök Bernáth József műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége a régóta tartó találgatásoknak, mint kiderült ugyanis, Bernáth József nem fog szerepelni A konyhafőnök következő évadában. 

Lecseréli az RTL Klub A konyhafőnök szexi zsűritagját, Bernáth Józsefet. Amellett pedig, hogy a séf nem kerül többet képernyőre a csatornánál, nem is használhatja tovább a csatorna és a műsor nevét - értesült a Bors. A döntésről a produkció levélben tájékoztatta a volt játékosokat, Kolosi Péter pedig a lapnak megerősítette, hogy Bernáth József nem kerül képernyőre a műsor következő szériájában.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"A konyhafőnök zsűrije a negyedik évadra teljes egészében megújul, a csapatnak már nem lesz tagja Bernáth József. Így ő már nem tartozik a csapatunkhoz, illetve A konyhafőnök márkához sem, amit a műsor befejezése óta használ a kommunikációjában, ezért úgy véljük, hogy nincs abban semmi rendkívüli, hogy a velünk szerződésben álló volt játékosokat korrekt módon tájékoztattuk ezekről a fejleményekről, és kereskedelmi televízióként eldöntjük, hogy kivel, milyen formában szeretnénk a továbbiakban együttműködni. Józseffel a jövőben sincsenek képernyős terveink, mivel szerintünk nem megfelelő módon járt el, de ezt az ügyet nem tereljük jogi útra" - mondta Kolosi Péter a Borsnak.

Szandi elképesztő formában van - Akár 10 évet is letagadhatnahttp://www.life.hu/sztarok/20160323-szandi-nagyon-jo-formaban-van-akar-tiz-evet-is-letagadhatna-korabol.htmlAz 43 éves énekesnő élő adásban kápráztatta el közönségét remek alakjával és persze hangjával.TV + Sztárok--Baukó Éva nagyon kiakadt: "Rendes, becsületes dolgozó ember vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20160314-bauko-eva-nagyon-kiakadt-a-facebookon-kiosztott-mindenkit.htmlBaukó Éva egy olyan cikk maitt borult ki, melyben "botránycelebként" aposztrofálták őt és Alekoszt. Ezek után kendőzetlenül osztotta meg véleményét a nagyközönséggel a Facebookon. TV + Sztárok--Egymást fürdették a Farm lakói - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160324-a-farm-lakoi-nehezen-tudjak-megoldani-a-furdest-egymasnak-segitettek-a-lakok-video.htmlFarm Sanya segített Farm Laurának a fürdésben, majd később már a többiek is segítőkezet kértek egymástól. Farm Attila találmányának köszönhetően pedig a "fürdőkád-probléma" is megoldódott. TV + Sztárok--Hoppá! Gesztesi Máté az ATV-n lett időjóshttp://www.life.hu/sztarok/20160324-gesztesi-mate-szinesz-a-joban-rosszban-egykori-szereploje-gesztesi-karoly-fia-az-atvn-lett-idojos.htmlNagy fordulatot vett a színész karrierje, ugyanis a Jóban Rosszban című sorozat után most teljesen új területen bontogatja a szárnyait. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huLagzi Lajcsi milliárdos magyartól kapott ajánlatothttp://www.life.hu/sztarok/20160324-lagzi-lajcsi-mexikoban-elo-milliardos-magyartol-kapott-ajanlatot.htmlA Galambos család nemrégiben Mexikóba utazott, sokan úgy vélik, hogy már nem is akarnak onnan hazajönni. Lajcsiék ugyan még nem döntöttek, de máris szinte visszautasíthatatlan ajánlatot kaptak egy Mexikóban élő magyartól. TV + Sztárok--Két nap után feladta a játékot a Farm várandós szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160323-feladta-a-jatekot-a-farm-varandos-szereploje-tina.htmlNagy reményekkel költözött be, de máris feladta a versenyt és hazaköltözött a Farm állapotos játékosa, Szita-Győri Valentina Hajnalka. Tina bevallotta, nem gondolta át, mi vár rá a játékban és belátta, jobb neki otthon várandósan. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.