Zimány Linda már kiválasztotta a menyasszonyi ruháját

házasság családalapítás menyasszony Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda hamarosan betölti a 30-at, ezért természetes, hogy nagyon is foglalkoztatja a családalapítás gondolata – mondta el az Aktív riportjában.

“Az ötéves távlati tervben lenne azért az esküvő, a gyerek, családalapítás… Ugye nálam még a szakvizsga is bejátszik. Úgyhogy ilyen jellegű tervek vannak az ötéves távlatban, a többit azt még nem tudom. Akkor már nyilván a családról fog szólni inkább az élet” – mondta el Linda, aki azt is hozzátette, hogy kedvesével nagyon jól megvannak, és

szerencsére nem is féltékenyek egymásra.

Zimány Linda és Kedves Ferenc Forrás: RTL Klub

“Féltékenység nincs köztünk. Szerintem tökéletes társai vagyunk ilyen szempontból egymásnak, és szerintem már mind a kettőnk – mondjuk úgy – megtapasztalta már az életének azt a területét, amikor élt, úgymond. És szabadon jöhetett-mehetett, amerre szeretett volna. Legalábbis bennem nincs egy olyan kérdőjel, hogy mi lett volna, ha…” – ecsetelte a modell, aki a fotózás miatt már a számára tökéletes menyasszonyi ruhát is kiválasztotta. Nézd meg te is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.