Drámai titokra derült fény! Dustin Hoffman megütötte Meryl Streepet

pofon ütés Meryl Streep Dustin Hoffman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész nemcsak arcon ütötte a színésznőt, de még elhunyt szerelmén is gúnyolódott. Dustin Hoffman mindenre képes volt a sikerért. 

Meryl Streep új életrajzi írásában fedi fel Dustin Hoffman sötét oldalát is, ami eddig a nagy nyilvánosság elől rejtve maradt. A két színész a Kramer kontra Kramer című drámában szerepelt együtt, és bizony Merly Streep számára nem volt egyszerű a forgatás.

Dustin Hoffman és Meryl Streep a Kramer kontra Kramer című filmben Forrás: AFP

Mindketten Oscar-díjat nyertek a filmért, de a színésznő minden bizonnyal meg is szenvedett ezért a kitüntetésért. Kiderült, hogy Dustin Hoffman mindent megtett azért, hogy Meryl Streep alakítása jó legyen. Megkereste a partnere legsebezhetőbb pontját, és keményen ki is használta azt csupán azért, hogy az adott produkció jó legyen. Ezért pofozta fel a színésznőt a forgatás előtt, és ha kellett, elhunyt szerelmén is gúnyolódott. Minden eszközt felhasznált, csak, hogy minél hitelesebb legyen a színésznő.

Bencsik Tamara 3 óra alvás után is gyönyörűhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-bencsik-tamara-alig-aludt-tobbet-3-oranal-a-facebookra-posztolt-kepe-alapjan-giy-is-szep.htmlAz énekesnő szépen építgeti németországi karrierjét, de nem feledkezik meg a magyar rajongóiról sem. A Megasztár egykori versenyzője akkor is tele van energiával, ha alig alszik! TV + SztárokOrigoFreddie vetélytársa pucéran táncolna az Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-freddie-vetelytarsa-puceran-tancolna-a-farkasokkal-az-eurovizion.htmlEgy pucér, farkasokkal táncoló Mauglit is láthatunk az Eurovíziós Dalfesztivál színpadán, legalábbis ha megengedik a fehérorosz versenyzőnek. TV + Sztárok--Jennifer Lopez is fellépett a 278 milliárd forintos lagzinhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-jennifer-lopez-egy-278-milliard-forintos-lagzin-kapraztatta-el-a-kozonseget.htmlVan az a pénz, amiért Sting, Enrique Iglesias, és Jennifer Lopez is haknizik egy esküvőn. Ebben az esetben egy 278 milliárd forintos lagzin. TV + Sztárok--Szívszorító! Először ünnepli férje nélkül születésnapját Céline Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-celine-dion-enekesno-48-szuletesnapjat-unnepli-elhunyt-ferje-rene-angelil-nelkul.htmlA többszörös Grammy-díjas énekesnő március 30-án lett 48 éves. Céline Dion férje és menedzsere, René Angélil idén januárban hunyt el. TV + Sztárok--Gáspár Laci lesz az X-Faktor egyik új mentora?http://www.life.hu/sztarok/20160330-az-ujraindulo-x-faktorban-gaspar-laci-lehet-az-egyik-uj-mentor.htmlVisszatér az RTL Klub nagy sikerű tehetségkutatója! Az új évadban sok változás várható, így a mentorok sem maradnak a régiek, kivéve Tóth Gabit. Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Little G helyett azonban újakat keresnek. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoA hercegnő a Bahamákon sütkérezve pihente ki a hét fáradalmaithttp://www.life.hu/sztarok/20160329-a-hercegno-a-bahamakon-sutkerezett.htmlMíg a görögök államadóssága növekszik, addig az egykori trónörökös és családja a Bahamákon pihen. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.