Íme, az első fotó az új Baywatch csapatáról!

Forrás: Instagram/Dwayne The Rock Johnson -
film Zac Efron Dwayne Johnson Baywatch csapat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dwayne "The Rock" Johnson büszkén osztotta meg rajongóival az exkluzív fotót, melyen a készülő film szereplői láthatóak. Észrevehetően nagyon örül annak, hogy ő is a csapat tagja.

A lányok elmaradhatatlan piros fürdőruhában láthatóak majd a Baywatch-filmben, amik ugyanakkor csak a színükben emlékeztetnek a klasszikus sorozatban látható darabokra. A többi között ez is kiderült az első hivatalos fotóból, amit The Rock tett közzé Instagram-oldalán.

Forrás: Instagram/Dwayne The Rock Johnson

Ez a belevaló csapat fogja menteni az életeket a moziban, miközben a képaláírás szerint remekül szórakoznak majd. A 2017-ben mozikba kerülő film forgatásáról már láthattunk lesifotókat, legfőképp Zac Efron izmos testéről, most először viszont a teljes mentőgárdát megcsodálhatjuk.

Panasz érkezett a Farm miatt - A szereplők nem jól bánnak az állatokkalhttp://www.life.hu/sztarok/20160331-az-rtl-klub-farm-musorara-panasz-erkezett-mert-a-szereplok-nem-jol-bannak-az-allatokkal.htmlÁllítólag már az állatvédők is felfigyeltek arra, hogy a városhoz szokott szereplők nem úgy gondozzák az állatokat, ahogy az elvárható lenne. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs üzent a TV2-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20160331-balazs-uzenete-a-tv2nek.html Sebestyén Balázs egy díjátadó gálán üzent a TV2-nek. A műsorvezető nem rejtette véka alá véleményét. A Life.hu riporterével is beszélgetett a csatornáról. Íme! TV + Sztárok--Az év műsorvezetője: Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20160331-az-ev-musorvezetoje-sebestyen-balazs.htmlSebestyén Balázsnak ítélték az év férfi műsorvezetője díjat. A Life.hu riportere ott járt a díjátadón, rögzítette Balázs beszédét. Íme!TV + Sztárok--Vallomás: Cserpes Laura lopott kocsival karambolozotthttp://www.life.hu/sztarok/20160330-cserpes-laura-tizenhet-evesen-elcsente-edesanyja-autojat-majd-karambolozott.htmlAz énekesnő elmesélte, hogy 17 évesen elcsente édesanyja autóját, majd karambolozott vele, mert egy kereszteződésben nem adta meg az elsőbbséget. TV + SztárokOrigoHalle Berry félmeztelen fotóval regisztrált az Instagramon http://www.life.hu/sztarok/20160330-halle-berry-regisztralt-az-instagramon-ledobta-a-textilt-felmeztelen-foto.htmlA gyönyörű színésznő nem nevezhető szégyenlősnek, így bátran dobta le a textilt az első közösségi oldalas bejelentkezése alkalmával. TV + Sztárok--London egyik óriásplakátján látta viszont saját magát Iszak Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-iszak-eszter-musorvezeto-oriasplakaton-talalkozott-hasonmasaval-a-metroban.htmlA műsorvezető Facebook-oldalán jelentkezett be rajongóinak Londonból, és megmutatta, milyen érdekességre bukkant a metróaluljáróban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.