Kiderült hol dolgozna tovább Vujity Tvrtko

Forrás: TV2 -
TV2 műsorvezető tévé Vujity Tvrtko Bosznia és Hercegovina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sorra kerülnek utcára az ismert tévések, akinek nem lesz könnyű munkát találni, ám Tvrtko talán  kivétel lehet.

Állítólag Vujity Tvrtkonak, a Napló egykori riporterének több ajánlata is van, amiket elsősorban az idegennyelv-tudásának köszönhet. A tévériporter anyanyelvi szinten beszél horvátul, szerbül és bosnyákul is, nem véletlen, hogy a délszláv média élénken érdeklődik iránta – írja a Bors.

Forrás: TV2

Tvrtko nemrég a következőket írta Facebook-oldalára: „Miért ne lehetnék tévés Boszniában?! Szarajevó, Szerelmem, mit szólsz?" A lap ezek után megkérdezte a műsorvezetőt, mennyire komolyak a megkeresések, amelyeket külföldi csatornáktól kapott: „Szakmai témákban sokféle beszélgetésem volt, van és lesz is a jövőben. Bár ezekről bővebben még nem beszélhetek, annyit mondhatok, hogy nem feltétlenül Magyarországhoz fogok kötődni, már ami a munkámat illeti".

Russell Crowe még 51 évesen is elképesztően dögöshttp://www.life.hu/sztarok/20160405-russel-crowe-meg-51-evesen-is-elkepesztoen-dogos.htmlSzinte rá sem lehetett ismerni a nemrég még jelentős súlyfelesleggel rendelkező színészre, akit a napokban kaptak lencsevégre New York utcáin. TV + Sztárok--Nem is gondolnád, mivel keres milliókat Kim Kardashianhttp://www.life.hu/sztarok/20160405-kim-kardashian-online-arul-markas-ruhadarabokat-igy-keres-dollar-milliokat.htmlAki azt gondolná, hogy a popókirálynő naphosszat csak szelfizik, nagyon is téved! Kim Kardashian állítólag egy egészen hétköznapi módszerrel keres milliókat. TV + Sztárok--Pszichiáterhez küldenék Győzikéthttp://www.life.hu/sztarok/20160405-pszichiaterhez-kuldenek-gyoziket.htmlGáspár Győző maga posztolta a Facebook-oldalára azt a betegfelvételi lapot, miszerint egy orvos pszichiátriai kezelést javasolt számára. A bejegyzést azóta eltávolították. TV + Sztárok--Istenes Bence: "Sokáig szakács akartam lenni"http://www.life.hu/sztarok/20160404-istenes-bence-a-hagyjal-fozni-cimu-szorakoztato-musorral-ter-vissza-a-kepernyore.htmlIstenes Bence egy szórakoztató főzőműsorral érkezik vissza a képernyőre hamarosan. Itt nem a tökéletesen elkészített fogásokon, hanem a nevetésen és az együttműködésen lesz a hangsúly. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoJason Statham, ahogy még sosem láttad - Vicces videó!http://www.life.hu/sztarok/20160404-jason-statham-babakent-es-bankrablokent-rohangal-vicces-reklam-video.htmlA hollywoodi világsztár babaként, bankrablóként, és hajléktalanként is megjelenik az egyik világhírű mobiltelefon-márka reklámjában. TV + SztárokOrigoPásztor Anna ismét ijesztő szerelésben pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20160404-pasztor-anna-enekesno-ismet-ijeszto-szerelesben-pozolt.htmlAz énekesnő szereti az extrém jelmezeket és ezúttal dominaszerkóban állt színpadra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.