Gesztesi Károly állítólag részeg volt egy rendezvényen

színész Gesztesi Károly rendezvény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészről lassan egy éve terjedt el a hír, miszerint alkoholproblémákkal küzd. A Best állítása szerint a sztár nemrég egy céges rendezvényen nyúlt kicsit többet a pohár után. 

Gesztesi Károly tavaly novemberben jelentette be, hogy visszavonul, és a jövőben nem szándékozik nyilatkozni a sajtónak. Azóta több helyen is megfordult a világban, és tagja lett a Hit gyülekezetnek is. A legutóbb egy céges születésnapi parti egyik vendége volt, ahol a lap szerint a pohara sosem volt üres, és ennek hamar meg is lett a hatása - írja a Best.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Gesztesi egy aranyos mackó, imádom a filmjeit, a szépen csengő hangját. De amikor elvették tőle a mikrofont, és megszégyenülve, dülöngélve a helyére indult, mindannyian nagyon sajnáltuk"

- mondta a Best magazinnak a parti egyik vendége. Németh Sándor lelkész szerint a színész nem menthetetlen, és igenis látszanak rajta a gyógyulás jelei. "Károlyt a színházakban most nem látják szívesen, mert félnek tőle, hogy csődöt mond. Való igaz, elfáradt, kimerültséggel küzd, ami a művészeknél gyakran előfordul.

De képes rá, hogy kijöjjön a nyomorúságból, és ő hisz benne, hogy hamarosan újra színpadra léphet, és örömet okoz az embereknek"

- mondta a lelkész a lap megkeresésére.

Vajna Timi ismét Banderasszal bandázotthttp://www.life.hu/sztarok/20160408-vajna-timi-andy-vajna-felesege-ismet-antonio-banderassal-bandazott.htmlAndy Vajna pazar vacsorát adott, ahol a világsztár és bombázó kedvese is feltűnt, persze volt más impozáns vendég is a lakomán. TV + SztárokOrigoDaniel Craig öreg és felismerhetetlen letthttp://www.life.hu/sztarok/20160407-daniel-craig-oreg-es-felismerhetetlenebb-lett.htmlA nők bálványa, a férfiak példaképe, még a színésznők is egymással versengve harcoltak a Bond-lány szerepéért. Erre tessék: Az idő vasfoga őt sem kímélte. TV + SztárokOrigoAz Eurovízió egyik legesélyesebb indulójának tartják Freddie dalát http://www.life.hu/sztarok/20160407-freddie-az-eurovizio-legerosebb-dalaval-indul-kulfoldi-lapok-mar-most-imadjak.html"Ha egy igazi eurovíziós himnuszt akarunk, akkor meg is találtuk" - írta egy külföldi napilap a magyar énekes produkciójáról. A hírek szerint nagy az esély rá, hogy idén dobogós helyezéssel távozzunk Stockholmból. TV + Sztárok--Stohl András: "Nemkívánatosak vagyunk"http://www.life.hu/sztarok/20160407-stohl-andras-szinesz-es-szabo-gyozo-szinesz-van-ahol-nemkivanatos-szemely.htmlMúltjuk miatt Stohl András és Szabó Győző nemkívánatos személyek lettek néhány városban. TV + Sztárok--Íme 5 dolog, amit eddig nem tudtál Beyoncé-rólhttp://www.life.hu/sztarok/20160406-ime-5-dolog-amit-nem-tudtal-eddig-beyonce-rol.htmlBeyonce Knowles számtalanszor bebízonyította már, hogy több területen is megállja a helyét: énekesnő, dalszerző, producer, valamint szívesen kamatoztatja tánctudását a nézőközönség előtt, és a modellkedés sem áll távol tőle. TV + SztárokOrigoSzínpadon zakózó színésznőn röhög most a fél világhttp://www.life.hu/sztarok/20160406-gloria-trevi-fellepese-kozben-esett-egy-jo-napot-a-szinpadon.html20 millió eladott lemez, négy film és öt telenovella után most mégis úgy ismerhetjük meg, mint Gloria Trevi, aki mexikói fellépése közben, a rajongói szeme láttára zakózott egy jó nagyot a színpadon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.