Kibontakozóban egy Farm-szerelem: Brigi és Gergő között több van, mint barátság

Forrás: RTLklub -
Farm Gergő Farm Brigi Farm (reality)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brigi és Gergő a beköltözés óta kedvelik egymást, de egy ideje úgy tűnik, szerelmi kapcsolat kezd kibontakozni köztük.  Ám amíg Gergő egyedülállóként költözött be a Farmra, addig Brigit egy férfi várja kint.

"Attilának hívják a szerelmemet. Nyolc éve vagyunk együtt, ő a legkisebb fiam édesapja, de eléggé érdekes a mi helyzetünk. Együtt vagyunk, de nem élünk együtt, egy háztartásban, ez egy nagyon bonyolult dolog" - nyilatkozta a beköltözés előtt a háromgyerekes Brigi, aki egyáltalán nem utasítja vissza határozottan Gergő közeledését, aki a minap így "udvarolt": "Nagyon bejössz nekem!" - és belepuszilt a lány nyakába.

A szombati összefoglalóban pedig azt láthattuk, ahogy ismét összebújnak:

A Blikknek Brigi testvére nyilatkozott, szerinte amik a Farmon történnek, nem komolyak: "Ez egy mesterséges környezet, mesterségesen generált helyzetekkel. Mégis, milyen kapcsolatok születhetnek itt? Ez nem a valóság, bár azt elismerem, hogy ennek ellenére bizonyos jelenetek fájhatnak azoknak, akik kint vannak és ezek a dolgok lehetnek valamilyen hatással a valódi életükre" - jelentette ki, de Brigi magánéletéről ő sem mesélt.

Elképesztően vékony Ördög Nóra - Elstartolt a Kismenőkhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-elstartolt-a-kismenok-a-tv2-n-ordog-nora-es-tilla-vezeti.htmlSzombaton este elkezdődött a TV2 tehetségkutatója. A Kismenőket a vagy nagyon lefogyott, vagy csak régen láttuk Ördög Nóra és Tilla vezeti.TV + SztárokOrigoMegvan a Farm harmadik kiesője: Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20160409-megvan-a-farm-harmadik-kiesoje.htmlAhogy már írtunk róla Heni Vivient hívta ki párbajra a Farmban. Döntését azzal indokolta, hogy a később beköltöző lány irritálja, zavarja az auráját, sőt, vetélytársnője értelmi képességeit is megkérdőjelezte. "Mentálisan nem kompatibilis ezzel a farmélettel. Nem túl okos" - mondta Fördős Zének. TV + SztárokOrigoFormás fenéken pózol Pumped Gabohttp://www.life.hu/sztarok/20160409-formas-feneken-pozol-pumped-gabo.htmlPumped Gabo Instagramja szinte mindent elárul a srác érdeklődéséről: edzés, nők, erotika.. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.