Újabb titok derült ki Schobert Norbiról

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
név anyakönyvek update Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi nevével kapcsolatban már korábban is voltak félreértések. Legutóbb például kiderült, hogy a fitneszguru vezetéknevét hosszú ó-val írják, most pedig még nagyobb meglepetést okozott, hiszen elmesélte, hogy Horváthként volt anyakönyvezve.

Schobert, avagy Schóbert Norbi a Hal a tortán című műsorban mesélte el, hogy 9 éves koráig Horváth volt a vezetékneve.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

“Édesanyám után kaptam, mert amikor születtem, nem volt férjnél. Kilencéves koromig volt Horváth a vezetéknevem. Az én nagyapám, a nagymamám második férje dr. Schobert Zoltán volt, egy igen jó nevű, erdélyi származású belgyógyász főorvos, gyakorlatilag a térdén ülve nőttem fel. Ők abban a lakásban éltek, ahova születtem, ott cseperedtem fel és laktam húsz évig. Egy évvel azelőtt, hogy a nagypapa meghalt, 1981-ben, akkor voltam tízéves, a nevére vett. Azért, hogyha meghal, minket az édesanyámmal ne rakjanak ki abból a tanácsi lakásból. Hát, így vettem fel a Schobert nevet” - mesélte Norbi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.