Már Liam Neeson sem a régi: nagyon megöregedett az egykori szívtipró

Forrás: NORTHFOTO/Artur Widak/NurPhoto/Artur Widak -
kinézet szívtipró Liam Neeson nagypapa külső öregség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb azon hüledeztünk, hogy mennyire eljárt az idő Antonio Banderas felett, most pedig Liam Neesont kapták lencsevégre nagypapakülsővel. 

Nem is olyan rég még drasztikus fogyása miatt aggódtak a színészért szerettei: néhány hónap leforgása alatt ugyanis 27 kilót fogyott. Később azonban már sokkal jobb passzban volt, még a sajtót is megtréfálta azzal, hogy újra szerelmes. Most viszont ismét kinézetével sokkolt a sztár, akit néhány napja egy díjátadón kaptak lencsevégre. Liam Neeson nagyon öregnek és nyúzottnak tűnik a fotókon, alig ismerni rá. Reméljük, minden rendben van az egészségével!

Forrás: NORTHFOTO/Artur Widak/NurPhoto/Artur Widak

Íme, a legdurvább sztárfogyások 2015-ben

Nekik mindig a topon kell lenniük, így a súlyuk is állandóan központi téma. Ha azonban látványosan átalakulnak, a média ódákat zeng róluk - így történt ez idén többek között a mesés hangú Adele-lal és John Goodmannel is. Fogyókúra világsztár módra - idén nekik tényleg sikerült! Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.