Kíváncsi vagy, milyen Jennifer Lawrence részegen?

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller -
Jennifer Lawrence alkohol vallomás részeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan a természetessége és közvetlensége miatt imádják Jennifer Lawrencet. A színésznő legutóbbi interjúja közben sem hazudtolta meg magát.

A Harper’s Bazaar magazinnak adott interjút a mindig vicces Jennifer Lawrence. A színésznő abba is beavatta az olvasókat, miként viselkedik, mikor ittas. Saját bevallása szerint nem bulizós fajta, van, hogy "nagyiként" viselkedik a partikban. "Ha nagy nehezen elrángatnak bulizni, általában olyankor sem maradok sokáig. Túl sokat pedig nem tudok inni, mert egy idő után elkezdek hányni” – vallotta be. Arról is beszélt, pontosan milyen is, ha hány: állítólag képtelen úgy tenni a dolgot, mint egy normális ember, mert közben hisztérikusan lóbálja a karjait.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

Elárulta, egyszer, mikor Emma Stone-nal, Woody Harrelsonnal és Adele-lal buliztak az énekesnő lakásában, akkor is hányt, és levert egy gyertyatartót, amibe Harrelson belelépett és szétvágta vele a lábát. "Másnap kicsit megijedtem, hogy beperel” - mondta Lawrence.

Botárny a Hal a tortánban! Jakupcsek Gabi jóformán visszaküldte a felszolgált ételthttp://www.life.hu/sztarok/20160411-lakatos-mark-kovacs-lazar-jakupcsek-gabi-kasza-tibi-sarka-kata-hal-a-trtan.htmlJakupcsek Gabriella nem evett, hogy élvezhesse Lakatos Márk menüjét, Sarka Kata viszont nem is bízott abban, hogy a stylist meg tud csinálni egy, a sajátjától eltérő menüt is. Kovács Lázár pedig, ahogy általában, most is mérsékelten idegesítő volt.TV + Sztárok--Újabb titok derült ki Schobert Norbirólhttp://www.life.hu/sztarok/20160411-kiderult-hogy-schobert-norbit-mas-neven-anyakonyveztek.htmlSchobert Norbi nevével kapcsolatban már korábban is voltak félreértések. Legutóbb például kiderült, hogy a fitneszguru vezetéknevét hosszú ó-val írják, most pedig még nagyobb meglepetést okozott, hiszen elmesélte, hogy Horváthként volt anyakönyvezve. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoÚj lakók érkeznek a Farmra - Sanya kiborulthttp://www.life.hu/sztarok/20160411-az-rtl-klub-farm-cimu-musoraba-uj-lakok-erkeznek-ezert-a-fitnesz-teremnek-annyi.htmlVége a Farm-fitnesznek, hiszen a Sanya által kialakított finteszterembe költöznek majd a Farm új jövevényei. TV + Sztárok--Cameron Diaz íróként is óriási sikert aratotthttp://www.life.hu/sztarok/20160411-megjelent-cameron-diaz-konyve-es-mar-most-oriasi-siker.htmlA színésznő első életmódkönyve 2013-ban jelent meg, és hamar bestseller lett, nemrég pedig megjelent a második könyve is, amelyben a hosszú élet titkait fejtegeti. A siker természetesen most sem maradt el. TV + Sztárok--Varga Viktor: "Ez vagyok, egy félmeztelen barom"http://www.life.hu/sztarok/20160411-cinthya-dictator-fotoslany-a-kiborult-a-tv2-nagy-duettbol-valo-kieses-utan.htmlA sztárpárok duettversenyéből első körben távozó fotósban és Varga Viktorban tragikus érzéseket keltett a vasárnapi műsor végkifejlete. TV + Sztárok--Gönczi Gábor a Tényekről: "Újra az iskolapadban érzem magam"http://www.life.hu/sztarok/20160411-gonczi-gabor-a-tv2-musorvezetoje-ujra-az-iskolapadban-erzi-magat.htmlA műsorvezetőt hamarosan a Tények műsorvezetőjeként láthatjuk. Gönczinek majdnem húszéves pályafutása során ez a második munkahelye. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.