Berki Natasa Zselyke sosem volt még ilyen cuki: Édes fotó!

Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Mi még forgatunk, aminek Natkó örül a legjobban" - posztolta a büszke anya édesen vigyorgó kislányuk újabb portréját, melynek láttán azt is megállapítottuk, hogy hatalmasat nőtt a csemete. 

Berki Natasa Zselykénél szinte nincs is kiegyensúlyozottabb baba a sztárvilágban. A tündéri kislány ezúttal édesanyjával, Hódi Pamelával mókázott, aki meg is örökítette a vidám pillanatokat.

Forrás: Facebook / Hódi Pamela

Elizabeth Hurley nem öregszik, akár 15 évet is letagadhatnahttp://www.life.hu/sztarok/20160413-elizabeth-hurley-nem-oregszik-akar-15-evet-is-letagadhat.htmlEz nem igazság! A gyönyörű színésznőn nem fog az idő vasfoga, hiszen 50 éves, de legutóbbi fotóján olyan sima a bőre, mint egy húszévesnek. TV + SztárokOrigoDaniel Craig öreg és felismerhetetlen letthttp://www.life.hu/sztarok/20160407-daniel-craig-oreg-es-felismerhetetlenebb-lett.htmlA nők bálványa, a férfiak példaképe, még a színésznők is egymással versengve harcoltak a Bond-lány szerepéért. Erre tessék: Az idő vasfoga őt sem kímélte. TV + SztárokOrigoÚjabb titok derült ki Schobert Norbirólhttp://www.life.hu/sztarok/20160411-kiderult-hogy-schobert-norbit-mas-neven-anyakonyveztek.htmlSchobert Norbi nevével kapcsolatban már korábban is voltak félreértések. Legutóbb például kiderült, hogy a fitneszguru vezetéknevét hosszú ó-val írják, most pedig még nagyobb meglepetést okozott, hiszen elmesélte, hogy Horváthként volt anyakönyvezve. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoEgész Hollywood gyászolja Barbara Turnerthttp://www.life.hu/sztarok/20160406-meghalt-barbara-turner-hollywoodi-forgatokonyviro-es-producer.html79 évesen elhunyt Barbara Turner hollywoodi forgatókönyvíró és producer, aki többek között olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Julie Christie, Ed Harris, Nicole Kidman és Clive Owen. TV + SztárokOrigoJake Gyllenhaal még mindig nincs túl Heath Ledger halálánhttp://www.life.hu/sztarok/20160407-jake-gyllenhaal-meg-mindig-nincs-tul-heath-ledger-halalan.htmlMár nyolc éve annak, hogy holtan találták meg New York-i lakásában a híres színészt, de kollégája, Jake Gyllenhaal még mindig nem tudta túltenni magát a történteken. TV + Sztárok--Íme 5 dolog, amit eddig nem tudtál Beyoncé-rólhttp://www.life.hu/sztarok/20160406-ime-5-dolog-amit-nem-tudtal-eddig-beyonce-rol.htmlBeyonce Knowles számtalanszor bebízonyította már, hogy több területen is megállja a helyét: énekesnő, dalszerző, producer, valamint szívesen kamatoztatja tánctudását a nézőközönség előtt, és a modellkedés sem áll távol tőle. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.