Ő Hollywood legdögösebb szőkesége: 37 éves lett Kate Hudson!

fotó színésznő Kate Hudson születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő a kora ellenére fantasztikusan néz ki, így bátran versenybe szállhatna bármelyik húszas éveit taposó bombázóval. 

Kate Hudson dögös volt és mindig is dögös lesz. Éppen úgy, mint közel 70 éves anyukája, Goldie Hawn. A világhírű színésznő gyermekeként nem volt kétséges Kate számára, hogy sztár lesz. Családja elmondása szerint a szőkeség már kislányként is állandóan beszélt, és próbálta magára felhívni mindenki figyelmét.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A kissé csúnyácska sztárcsemete aztán kikupálódott, és pár év alatt igazi szupersztár vált belőle.

A 37éves sztár számára azonban a csillogás helyett a családjával töltött idő jelenti a legtöbbet.

Forrás: Instagram/katehudson

Kate egy korábbi interjújában elmondta, imád terhesnek lenni, így sosem volt kérdés, hogy sok gyermeket szeretne.

Ma már két csöppség büszke anyukája. Hudson nem túlzottan vallásos, mindemellett buddhistának írja le magát, és imádja a testmozgást. Legközelebb az Anyák napja című filmben láthatod majd.

Jennifer Aniston nagyot hibázott az Anyák napja forgatásán

A színésznő Julia Roberts-el forgatott együtt pár héttel ezelőtt. Bár a közös munka nagyon jó hangulatban telt, egy kínos baki így is megzavarta kissé a forgatást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.