Havas Henrik: "Sebestyén Balázstól az az elvárható, hogy gusztustalan legyen"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
rádióműsor Havas Henrik Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több ismert magyar embert is durván megalázták Sebestyén Balázsék reggeli rádióműsorában, a Morning Showban. Egyikük, Havas Henrik nem rejtette véka alá a véleményét a Balázsékról.

A Morning Show kedd reggeli adásában Sebestyén Balázs és kollégái arra kérték meg hallgatóikat, osszák meg történeteiket híres magyar emberekről, akikkel kiszolgáltatott helyzetekben találkoztak.

Forrás: Class FM
Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A Bors megkereste Havas Henriket, aki a következőképp kommentálta a történteket:

Ha a garázsban esetleg valamelyik családtagom átállítja a rádiót, és meghallom Balázs nyerítését, ön- és közveszélyessé válok. Utálom, ahogy nyerít."

Liptai Claudia: "Azt gondoltam, hogy átharapom a torkánál a világot"http://www.life.hu/sztarok/20160414-liptai-claudia-musorvezeto-azt-gondoltam-hogy-atharapom-a-torkanal-a-vilagot.htmlMit jelentettek a kilencvenes évek Liptai Claudiának? A Nagy Duett műsorvezetője elárulta. TV + Sztárok--Történelmi pillanat: íme, Mary-Kate és Ashley Olsen első szelfijehttp://www.life.hu/sztarok/20160414-mary-kate-es-ashley-olsen-szinesznok-elso-szelfije-az-instagramon.htmlLejárt a rejtőzködés ideje: a világ egyik leghíresebb ikerpárja elkészítette életük első önfotóját, és közzé is tették Instagram oldalukon. TV + Sztárok--Kevin Costner nem öregszikhttp://www.life.hu/sztarok/20160412-kevin-costner-szinesz-nem-oregszik-nagyon-fiatalosan-nez-ki.htmlElképesztően jól tartja magát az immár 61 éves színész. TV + Sztárok--Elképesztően jól néz ki az 51 éves Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/sztarok/20160412-sarah-jessica-parker-a-szex-es-new-york-szinesznoje-elkepesztoen-jol-nez-ki.htmlA Szex és New York sztárja még mindig tartja a formáját, és akár több évet is letagadhat korából! TV + Sztárok--Ilyen előnytelen kép még nem készült Natalie Dormerrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160411-natalie-dormer-szinesznorol-ilyen-elonytelen-kep-meg-nem-keszult.htmlRossz beállítás és szög: nem ezt szoktuk meg a Tudorok és Az éhezők viadala sztárjától. TV + Sztárok--Cinthya Dictator: "Énekhangom nem lesz, ennél többet nem tudok tenni"http://www.life.hu/sztarok/20160411-cinthya-dictator-es-varga-viktor-a-nagy-duettbol-valo-kieseserol-beszelt.htmlA Life.hu riportere a Nagy Duett első kiesőivel, Cinthya Dictatorral és Varga Viktorral beszélgetett a showműsor után. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.