Király Linda pár évvel ezelőtt járt Prince egyik házibuliján

Prince Király Linda videó énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Király család két tagja évekkel ezelőtt abba a szerencsés helyzetbe került, hogy vendégek lehettek az 57 évesen tragikus hirtelenséggel elhunyt zenész egyik partiján. 

A Mokka vendége volt Király Viktor és B. Tóth László, akik Prince-re emlékeztek. Az emlékezés kapcsán B. Tóth László elhozott egy különleges lemezt a poplegendától, Király Viktor pedig elmesélte, hogy testvére, Linda egyszer Prince házibulijában járt.

Baukó Éva megijedt, hogy kidurrant a szilikonjahttp://www.life.hu/sztarok/20160425-bauko-eva-a-tv2-edes-elet-sztarja-megijedt-hogy-kirobbant-a-szilikonja.htmlAlekosz legutóbbi akciója közben a szőkeség borzasztóan megijedt, hogy kipukkadt a melle. TV + Sztárok--George Clooney: "A Vészhelyzetnél jobb sorozat nem létezik" http://www.life.hu/sztarok/20160425-george-clooney-karrier-veszhelyzet-a-szinesz-karrierjet-feldobta-a-sorozat-interju.htmlAz 53 éves színész mindig is arra vágyott, hogy egy sikeres sorozat főszereplője lehessen. Elmondása szerint az amerikai kórházi játékfilmsorozat a karrierje csúcsa volt. TV + Sztárok--Növényi Norbert: "Szenvedtem, mint egy kutya"http://www.life.hu/sztarok/20160425-novenyi-norbert-es-nika-a-nagy-duett-kiesoi.htmlNövényi Norbert és duettpartnere, Nika távozott a TV2 sztár-énekeltető műsorának, a Nagy Duettnek harmadik adásából. A sportoló és az énekesnő a Life.hu kamerájának elárulták, hogyan élik meg, hogy kiestek.TV + Sztárok--Kulcsár Edina nálunk megnyerte a Nagy Duettethttp://www.life.hu/sztarok/20160424-kulcsar-edina-nalunk-megnyerte-a-tv2-nagy-duett-cimu-musorat.htmlA sztárokat megénekeltető show egyetlen jó hangú énekese Kulcsár Edina, le a kalappal előtte. TV + Sztárok--"Vancsú in máj rúm” - Kucsera Gábor az új Bikicsunáj!http://www.life.hu/sztarok/20160424-der-heni-szexi-bodyban-vaditott-kucsera-gabor-pedig-bukdacsolt.htmlAz énekesnő a Nagy Duett színpadán mutatta meg tökéletes alakját, hiszen falatnyi ruhában ropta a táncot. TV + Sztárok--Plasztika, vagy snapchatfilter? Zimány Linda arca nagyon durván eltorzulthttp://www.life.hu/sztarok/20160424-zimany-linda-ugyved-es-modell-arca-nagyon-durvan-eltorzult-a-snapchatfiltertol.htmlAz ügyvédként tevékenykedő modellány egy különleges programmal varázsolt magából Angelina Jolie-t; így született meg Angelinda. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.