Susan Boyle idén már másodszor balhézott a repülőtéren

Forrás: AFP/Robert Benson -
konfliktus pánikroham British Airways Susan Boyle Írország Skócia repülőtér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Susan Boyle hetekkel ezelőtt - amikor Írországból tartott haza Skóciába - pánikrohamot kapott a repülőtéren, a napokban pedig, amikor a londoni Heathrow-i reptéren várakozott, összetűzésbe keveredett a személyzet egyik tagjával, olyannyira, hogy a rendőrség közbeavatkozására volt szükség.

Úgy tűnik, az 55 éves Susan Boyle teljesen átváltozik, ha egy repülőtér közelébe kerül. Pár hete, amikor Susan épp Írországból tartott haza Skóciába, nem volt hajlandó felülni a gépre. Telefonálás közben bepánikolva kiabált segítségért, és

körbe-körbe szaladgált a repülőtéren.

Forrás: AFP/Robert Benson

Egy forrás szerint azért, mert az énekesnő megtudta, hogy egyedül kell felszállnia a repülőre. A személyzet egy csendes helyiségbe kísérte, ahol sikerült lenyugodnia.

Végül pedig a titkára Skóciában repülőre ült és érte ment.

Forrás: AFP

A napokban pedig ismét jelenetet rendezett az énekesnő, csak annyi különbséggel, hogy a Heathrow-i reptéren történt az incidens, ami állítólag azért tört ki, mert az énekesnő

összeveszett a személyzet egyik tagjával.

Egy szemtanú szerint Susan azt üvöltözte, hogy ő nem tett semmi rosszat. Mindenesetre a rendőrség kikísérte az énekesnőt a reptérről - számolt be a Daily Mail.

Susan Boyle Asperger-szindrómás

Susan Boyle-t Asperger-szindrómával, az autizmus egy enyhébb formájával diagnosztizálták. A teljes cikket itt elolvashatod!
Magyar rapper kápráztatta el a közönséget a román Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160425-tovabbjutott-kiss-gyula-rapper-a-roman-got-talent-tehetsegkutatoban.htmlA román Got Talentben egy magyar rapper is továbjutott annak ellenére, hogy Kiss Gyula magyarul előadott szövegét nem értették a zsűritagok. TV + SztárokOrigoHajós András Kökény-Szalai Vivienen poénkodott http://www.life.hu/sztarok/20160425-hajos-andras-a-kismenok-zsuritagja-kokeny-szalai-vivienen-a-tv2-hirigazgatojan-poenkodott.htmlAhogy írtunk róla, nagy érdeklődés övezte Szegvári Katalin Nem celeb, csak híres című interjúkötetének bemutatóját. Azurák, akivel a legendás tévés az egyik interjúját készítette, arról beszélt, hogy csak reméli, hogy a jövőben is lesz képernyős munkája a TV2-nél, Vujity Tvrtko - aki szintén a könyv interjúalanya - pedig ismét hangsúlyozta, hogy bármi történjék is, ő TV2-snek tartja magát. Hajós András - a csatornán futó Kismenők zsűritagja - Szalai Vivienen poénkodott. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoKulcsár Edina: „Úgy alakult, hogy anyu lett a legjobb barátnőm”http://www.life.hu/sztarok/20160425-kulcsar-edina-miss-world-hungary-szepsegkiralynonek-edesanyja-a-legjobb-baratnoje.htmlA gyönyörű szépségkirálynőt és édesanyját, Krisztinát az anyák napja kapcsán faggattuk kapcsolatukról, egymáshoz fűződő jó és rossz élményeikről. TV + SztárokOrigoVilmos és Harry herceg szerepelni fog a Star Wars 8-ban!http://www.life.hu/sztarok/20160426-star-wars-nyolcadik-reszeben-szerepelni-fog-vilmos-es-harry-herceg.htmlNéhány nappal ezelőtt látogatott el a két herceg a legújabb Csillagok háborúja forgatására, és végül a filmbe is bekerültek. TV + Sztárok--Pamela Anderson visszatér a Baywatchba?http://www.life.hu/sztarok/20160426-pamela-anderson-szinesznot-az-uj-baywatch-film-forgatasi-helyszinen-lattak.htmlA szőke bombázót először kapták lencsevégre az új Baywatch-film egyik forgatási helyszínén. TV + SztárokOrigoMarsi Anikó: "Ha Kökény-Szalai Vivien nem lenne, én nem ülnék itt"http://www.life.hu/sztarok/20160426-marsi-aniko-a-tv2-hiradosa-kokeny-szalai-viviennek-koszonheti-hogy-igent-mondott-az-ajanlatra.htmlA Tények új műsorvezetője elmesélte, nagyon komplikált döntés volt igent mondania, hiszen hét éve nincs képernyőn, ráadásul családjával külföldön él, de Kökény-Szalai Vivien ajánlatát nem lehetett elutasítani. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.