Marsi Anikó a Tényekről: “Nincs mitől félnem”

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
TV2 Tények Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét év után tér vissza televízió képernyőjére Gönczi Gábor oldalán Marsi Anikó. A műsorvezetőnek nincsenek félelmei új munkájával kapcsolatban.

Néhány nappal ezelőtt derült ki, hogy Marsi Anikó hét év kihagyás után újra a tévék képernyőjére kerül. A Tények műsorvezetőjeként tér vissza az eddig külföldön élő tévés, aki Gönczi Gábor oldalán fogja vezetni a hírműsort. Egyelőre gyerekei és Palik László nélkül tér haza Anikó.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Ennyi idő után sincsenek félelmek a műsorvezetőben új munkájával kapcsolatban. Régi kollégája mellett fogja vezetni a Tényeket. Izgatott ugyan, de elárulta az Aktívban, hogy egyáltalán nem tart a feladattól!

„Egy új csapattal dolgozni valamin, ami nem lehet más, mint sikeres, egy olyan televízióban ahol mindenkinek az számít, hogy a műsorokat nézzék, nincs mitől félnem!”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.