A Nagy Duett Kucsera Gábor produkció vetkőzés showműsor énekesnő sztriptíz Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forró pillanatokra számíthatnak a nézők a Nagy Duett párosától, Dér Henitől és Kucsera Gábortól.

Most teljesülhet minden hölgy álma: Kucsera Gábor élő adásban fog vetkőzni a Nagy Duett színpadán.

Forrás: TV2

A showműsor legújabb adásában ugyanis partnerével, Dér Henivel a világ egyik legismertebb sztriptízelős számát fogják előadni, amelynek keretei között a lehető legtöbb ruhadarabjától fogja megszabadítani magát a sportoló - derült ki az Aktív című műsorban, ahol Kucsera többek között azt is elárulta, ő maga miért nem szereti, ha neki sztriptízelnek.

Zuhanyzás közben örökítette meg magát Istenes Bence - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160401-istenes-bence-musorvezeto-zuhanyzas-kozben-enekelt-csobot-adel-elhallgattatta.htmlParádés előadásban részesítette rajongóit a műsorvezető, akit végül várandós barátnője, Csobot Adél hallgattatott el egyetlen mondattal. TV + SztárokOrigoMerész fotó készült Angelica Bridgesről - Mellbimbókat villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160429-angelica-bridges-a-baywatch-sztarjarol-meresz-kep-keszult.htmlAz egykori Baywatch-sztár bebizonyította, hogy a mai napig remekül áll rajta az egyrészes fürdőruha - még ha az kicsit áttetszőbb is a kelleténél. TV + SztárokOrigoGyanúsan takargatja a hasát Blake Livelyhttp://www.life.hu/sztarok/20160413-blake-lively-szineszno-gyanusan-takargatta-a-hasat-filmforgatas-kozben.htmlSzégyenlős, vagy valami más titkolnivalója akadt A pletykafészek színésznőjének? TV + Sztárok--Hamburgerrel szexiskedett a dominának öltözött Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20160330-tolvai-renata-enekesno-hamburgerrel-szexiskedik-dominanak-oltozve.htmlA Megasztár győztese azúttal nem a színpadon, közönség előtt, hanem a kamerák előtt, modellként pózolva bizonyította rátermettségét. A Life.hu riportere, Németh Máté pedig kifaggatta, amiről csak lehetett. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSzívszorító! Először ünnepli férje nélkül születésnapját Céline Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-celine-dion-enekesno-48-szuletesnapjat-unnepli-elhunyt-ferje-rene-angelil-nelkul.htmlA többszörös Grammy-díjas énekesnő március 30-án lett 48 éves. Céline Dion férje és menedzsere, René Angélil idén januárban hunyt el. TV + Sztárok--Bilincsre verve vitték ki a stúdióból Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20160331-berki-krisztian-musorvezetot-es-valosagshow-sztart-bilincsben-vittek-ki-a-studiobol.htmlErre senki sem számított: a műsorvezetőt bilincsben vezették ki egy életmódcsatorna csütörtök reggeli forgatásáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.