Szulák Andrea beszólt Lolának: "Britney sokkal gátlástalanabb volt ennél"

2016.05.01. 19:23

Az énekesnő a Nagy Duett színpadán kisiskolás lányként extra miniben vonaglott, így aztán nem csoda, hogy Markó Robi és Kasza Tibi bevadultak.

Lola barna hajú Britney Spearsként mutatta meg, milyen, amikor egy szárnyait bontogató tinilány, vadállatot csinál az eminens fiúból.

Forrás: TV2

"Örülök, hogy Lolát újra így láttam, a jelmezt házi használatra elkérném" - mondta Kasza Tibi, aki nem értette, hogy Robi, miért nem ment azonnal rá Lolára, amikor meglátta ebben a szerelésben.

Forrás: TV2

Szulák Andi, hozzánk hasonlóan nem teljesen értett egyet Tibivel. "Britney sokkal gátlástalanabb volt, mint Lola valaha lesz, így keresett ezzel a dallal, olyan sokat, de a pasiknak, így is bejöttél" - jegyezte meg az zsűri női ítésze.

Kapcsolódó cikkek
Rubint, Sarka, Ungár? Íme a legdögösebb magyar milfek

Körbekukkantottunk a magyar sztárvilágban, és megtaláltuk, kik azok az egy- vagy többgyermekes szexi anyukák, akikkel bármelyik pasi szívesen eltöltene egy forró éjszakát.

Kemény kihívás vár a magyar sztárpárokra

A TV2, Drágám, add az életed! gameshowja sokkal több, mint a megszokott celebpárokat felvonultató műsorok. Itt valóban foggal-körömmel küzdenek a férfi szereplők.

Britney SpearsLolaNagy Duett