Berki Krisztián combos transzvesztita showt tolt a Nagy Duettben

Forrás: TV2 -
TV2 Nagy Duett Fésűs Nelly Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A macsóért, aki egy hét alatt hízott 14 kilót, az egész produkció alatt drukkoltunk, hogy el ne vágódjon, hiszen forrónadrágban és arany felsőben próbált görkorcsolyázni.

Berki Krisztián énekhangjára már nem is tudtunk koncentrálni, mert végig izgultunk a dal alatt, hogy túlélje.

Forrás: TV2

A macsó szerencsétlenül próbált görkorizni és a produkción még izmos teste sem tudott segíteni.

"Krisztián punnyadt voltál a színpadon" - jegyzete meg Cooky. Szulák Andi Berki ruháján tréfálkozott, majd Krisztián megjegyezte, nála biztos elfogyott a produkció pénze, vagy a stylist akar vele csúnya tréfát űzni, de mindig ő kapja a legfurcsább jelmezt.

Demcsák Zsuzsa szado-mazo csizmában szexiskedetthttp://www.life.hu/sztarok/20160508-demcsak-zsuzsa-szado-mazo-csizmaban-szexiskedett-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA műsorvezető, akit a múlt héten ittas vezetésért kapcsoltak le a rendőrök, a Nagy Duett színpadán rettentő hamisan énekelt, de dögös divatbemutatója azért elvitte a produkciót. TV + Sztárok--Kulcsár Edinának érdemes volt ennyit gyúrnia popsirahttp://www.life.hu/sztarok/20160508-kulcsar-edina-ferfivadito-dominava-valtozott-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA szépségkirálynő, aki legutóbb megmutatta, mennyit formálódott a popója az elmúlt hetekben, rockénekessé avanzsált, és szinte rá sem ismertünk a Nagy Duett vasárnapi adásában. TV + Sztárok--Így vadította Rubint Réka a válófélben lévő Pintér Tibithttp://www.life.hu/sztarok/20160508-rubint-reka-uj-hodolora-talalt-a-nagy-duett-szinpadan.htmlPintér Tibi, aki mint ismeretes, 14 év után válik, mindent bevetett, hogy a Nagy Duett színpadán elcsábítsa a dögös, miniben csajoskodó fitnesznagyasszonyt. TV + Sztárok--Schobert Norbi verekedésbe keveredetthttp://www.life.hu/sztarok/20160508-schobert-norbi-verekedesbe-keveredett-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA fitneszguru a Nagy Duett színpadán mindenkinek jól ellátta a baját. TV + Sztárok--Keleti Andi brutál dekoltázst villantott a Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20160508-keleti-andi-brutal-dekoltazst-villantott-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA táncosnő a Nagy Duettben hamisítatlan retroszerelésben is bombanő volt, le sem tudtuk venni a szemünket kivágott felsőjéről. TV + Sztárok--Dér Heni lélegzetelállító pózban énekelt Kucsera nyakábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160508-der-heni-lelegzetelallito-pozban-enekelt-kucsera-gabor-nyakaban.htmlAz egykori kajakos, akiben múlt héten nők ezrei csalódtak, és az énekesnő a Nagy Duettben fergeteges akrobatikus mutatvánnyal rukkolt elő. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.