Freddie és Justin Timberlake egy színpadon

Forrás: Andres Putting -
színpad Fehérvári Alfréd Gábor Freddie Eurovíziós Dalfesztivál Justin Timberlake
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Freddie az első elődöntőben a negyedik előadóként lépett színpadra Pioneer című dalával a 61. Eurovíziós Dalfesztiválon. Mivel a magyar énekes döntőbe jutott, így egy igazi világsztárral is találkozhat.

Freddie a bravúr után a Life.hu.nak, azt nyilatkozta, az a dolga, hogy továbbra is mindent beleadjon.

Forrás: Andres Putting

„A közönségnek úgy tűnik tetszett, amit csináltunk és bízom benne, hogy egy ehhez hasonló teljesítmény már elég ahhoz, hogy nagyon szép helyezést érjünk el a döntőben. Nagyon örülnék, ha sikerülne az élmezőnyben végezni, ami otthon is kivétel nélkül elégedettséget váltana ki az emberekből" – mondta Freddie, aki annak is nagyon örül, hogy a svédek egy igazi világsztárt hívtak meg fellépni. Justin Timberlake a Can't stop the feeling című legújabb dalát adja elő a döntő extra produkciójaként, így a magyar énekes egy színpadon állhat Justinnal.

Döntsd el te, ki a pucér társkereső legjobb pasija!http://www.life.hu/sztarok/20160511-a-viasat3-adam-keresi-evat-pucer-tarskeresojenek-legjobb-pasijat-keressuk-josie-sanyi-bence-mate.htmlA jóképű Josie, a lábfetisiszta Sanyi, a kávébőrű John Patrick, a csúnyácska, ám értelmes Bence vagy Máté, aki a legyet is röptében? TV + Sztárok--George Clooney lepukkant, Amal Clooney pedig soványabb, mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20160511-george-clooney-es-amal-clooney-megerkezett-a-cannes-i-filmfesztivalra.htmlA hollywoodi celebpár is megérkezett a 69. cannes-i filmfesztiválra. TV + SztárokAFPÁllítják: Elvették az ittasan vezető Demcsák Zsuzsa jogosítványáthttp://www.life.hu/sztarok/20160511-elvettek-az-ittasan-vezeto-demcsak-zsuzsa-jogositvanyat.htmlEgy hete, A Nagy Duett utáni koccintás után kapták el a rendőrök a Mokka műsorvezetőjét. A legújabb információk szerint Zsuzsa egy időre búcsút mondhat a jogosítványának. TV + Sztárok--Nyílt levélben üzent Benkó Sándor fia a hagyatékon marakodó zenekar tagjainakhttp://www.life.hu/sztarok/20160510-benko-sandor-zenesz-fia-uzent-a-hagyatekon-marakodo-zenekar-tajgainak.htmlA zenész fia szerint a Benkó Dixieland Band tagjai kegyeletsértően viselkedtek, amit nem tudott szó nélkül hagyni. TV + Sztárok--A kukik liánként lógtak alá, a pornózás és a zokogás viszont nem volt annyira szexi (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160509-a-viasat3-adam-keresi-evat-pucer-tarskeresojeben-volt-meztelen-edzes-es-joga.htmlAz Ádám keresi Éva szereplői megmutatták, hogyan kell pucsítani súlyemelés közben, és milyen a fatartás gyakorlat, amikor a kukik liánként lógnak alá. TV + Sztárok--A TV2-höz igazol Palik László?http://www.life.hu/sztarok/20160510-palik-laszlo-marsi-aniko-utan-a-tv2hoz-igazolhat.htmlMarsi Anikó néhány hete írta alá a szerződését a TV2-vel: Gönczi Gábor mellett ő vezeti a Tények hírműsort. Akkor arról lehetett olvasni, hogy a csinos tévés férje ledöbbent a csatorna ajánlatától, később pedig az is kiszivárgott, hogy micsoda hihetetlen csúcsgázsit kap Anikó. Most pedig azt pletykálják, Palik László is beáll a TV2 kötelékébe. TV + SztárokMTI/Földi Imre

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.