Justin Bieber egyre komolyabb szinten műveli az őrültséget

rajongók Justin Bieber énekes tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes mostanában egyre merészebb dolgokat művel, és a hülyeséget már olyan szintre emelte, hogy azon sem csodálkoznánk, ha a rajongói elfordulnának tőle.

Justin Bieber úgy tűnik, hogy továbbra sem tudja visszafogni magát, és őrültségeit már a rajongók is nagyon nehezen tolerálják.

Forrás: Comedy Central

A napokban például Istenhez hasonlította magát az egyik fotóján, hétvégén pedig újabb tetkót varratott magára, méghozzá az arcára! De ha ez még nem lenne elég, Justin elsírta magát a legutóbbi koncertjén, miközben Purpose című számát énekelte, sokak szerint ennek köze lehet az ex-barátnőjéhez, Selena Gomezhez.

Kedden pedig azt üzente a rajongóinak,hogy többé nem hajlandó velük fotózkodni, mivel ő nem egy állatkert lakója- Azt is hozzátette, hogy szerinte nem tartozik közös képpel a rajongóknak azért, mert megveszik a lemezeit, vagy eljárnak a koncertjére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.