Norbi miatt fakadt sírva a kieséskor Rubint Réka

Forrás: TV2 -
Rubint Réka TV2 Nagy Duett könnyek sírás Schobert Norbert kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszkirálynő könnyezett, mikor elbúcsúzott a Nagy Duettől, de nem a szomorúság miatt. Nagyon örült, hogy férje, Schobert Norbi folytathatta a versenyt.

A népszerű házaspár utolsóként állt a színpadon, Réka pedig hihetetlenül megkönnyebbült, hogy végül férje került ki győztesen kettejük párharcából. Könnyezett ugyan a verseny végén, de csakis az öröm miatt.

Forrás: TV2

“Tiszta szívemből azt kívántam, hogy ők jussanak tovább. Tudom ugyanis, hogy mit jelent Norbinak ez a műsor. Persze nekem is sokat, de én a szerelmemet

négy évvel ezelőtt majdnem elveszítettem. Akkor mindent megadtam volna azért, hogy éljen és létezzen,

mindenemet odaadtam volna a három gyereken kívül, és most nagyon jó látni, hogy mennyire él” - árulta el Réka a Blikknek. Hozzátette, Norbi rengeteg energiát fektet a próbákba, ő pedig örül, hogy így több ideje jut a gyerekekre. Norbi szintén szívesen látta volna még feleségét a színpadon, de ezentúl érte is fog énekelni.

“Nem örültem, amikor a mi nevünket mondták ki,

mert ez olyan, hogy oké, nem vágjuk le a jobb kezedet, hanem levágjuk a balt. De ha már így alakult, akkor innentől kezdve érte is menetelek tovább” - mondta a fitneszguru.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.