Villantás és bukdácsolás: Amal Clooney nem volt a legjobb formájában

Forrás: AFP/Valery Hache -
botlás George Clooney Cannes 2016 ruha lépcső Cannes-i filmfesztivál villantás Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney ügyvéd felesége gyönyörű, ám nem túl praktikus ruhát választott a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegére, és jól meg is járta vele.

Bár éppen férje, George Clooney és a többi nagy világsztár nagy pillanata lett volna a Money Monster című film bemutatója a cannes-i filmfesztiválon, a színész felesége, Amal Clooney és ruhája gyakorlatilag mindenről és mindenkiről sikeresen elterelte a közönség figyelmét. Először a fotósok hada előtt bénázott egyet a magasan sliccelt ruhájával, ami alól majdnem kivillant az, aminek nem kellett volna:

Forrás: AFP/Valery Hache

Mindezek után mindenki azt kérdezte, mégis mit keresett a képeken és a vörös szőnyegen Amal Clooney, amikor nem is szerepel a filmben, ám a java csak ezután jött: az ügyvédnő elbotlott a ruhájában, és kis híján elesett "a dicsőség huszonnégy lépcsőfokán."

Forrás: Sputnik/Ekaterina Chesnokova

Ez nem Amal Clooney napja volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.