Berki Krisztián bevallotta nekünk, amit a Nagy Duett producereinek sem mert - Videó!

Forrás: EVA/Eva -
Nagy Duett Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nézők döntöttek: Berkinek és Fésűs Nellynek kellett távoznia a Nagy Duett csapatából. A kiesés után pedig a Life.hu riportere elkapta őket egy interjúra. A páros őszintén mesélt arról, hogy mit szóltak a közönség és a zsűri döntéséhez.

"Igazából pont a jövőhét vasárnap lett volna húZós, mivel más elfoglaltságom van, és nem mertem elmondani a producereknek" - mesélte Berki Krisztián, aki Nellyvel együtt vasárnap leköszönt a Nagy Duett színpadáról.

Forrás: EVA/Eva

Krisztián azt is hozzátette, hogy "Hétről hétre popsztár lettem, másfélmillió ember nézte az arcomat, hallgatta a hangomat, és a Berki Krisztiánra szavaztak. A műsor előtt ezt még senki sem gondolta volna!" És hogy hogyan reagált, amikor a riporterünk arról kérdezte, hogy mi a helyzet akkor, ha mindenki Nellyvel szimpatizált?! Nézd meg most!

Meghalt Bata Zivojinovic az egyik legnagyobb jugoszláv filmsztárhttp://www.life.hu/news/20160523-elhunyt-bata-zivojinovic-az-egyik-legnagyobb-jugoszlav-filmsztar.htmlElhunyt Bata Zivojinovic, az egykori Jugoszlávia legismertebb és legtöbbet foglalkoztatott színésze, a régió első mozisztárja. NewsOrigoDurván megalázták a Down-szindrómás fiút az egyik budapesti konditerembenhttp://www.life.hu/news/20160520-megalaztak-a-down-szindromas-fiut-az-egyik-budapesti-konditeremben.htmlEgy megdöbbentő történet látott napvilágot a Facebookon, amit egy Down-szindrómás fiú testvére posztolt. Mindketten lelkesen jártak egy budapesti edzőterembe, legalábbis csütörtökig! A Down-szindrómás fiút ugyanis kitiltották a teremből. NewsOrigoÍgy rázták a világsztárok a vörös szőnyegen - Kristen Stewart is beszállt!http://www.life.hu/news/20160518-igy-raztak-a-vilagsztarok-a-voros-szonyegen-kristen-stewart-is-beszallt.htmlAndrea Arnold új filmjének, az American Honey-nak főcímzenéjére vonultak végig a vörös szőnyegen a szereplők, ráadásul még Kristen Stewart és Shia LeBeouf is táncra perdült. NewsOrigoRejtély övezi az angyalarcú tinilány halálát: 15 éves volt!http://www.life.hu/news/20160518-rejtely-ovezi-az-angyalarcu-tinilany-halalat.htmlA rendőrség vizsgálja a 16 éves diáklány halálát, de egyelőre nem találtak bűncselekményre utaló jelet. NewsOrigoFél London keresi azt az idős házaspárt, akik egy menő techno buliban pörögtek a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20160518-fel-london-keresi-azt-az-idos-hazaspart-akik-egy-meno-technobuliban-porogtek-a-hetvegen.htmlIgazán nagy sajtóvisszhangot váltott ki egy 70 év fölötti házaspár hétvégi kiruccanása: a páros felkereste London legmenőbb klubját, tequilázgattak és elektronikus zenére lassúztak. NewsOrigoÖngyilkos lett a gyilkos, miután megtudta hogy elveszik tőle a vak kengurujáthttp://www.life.hu/news/20160513-ongyilkos-lett-a-gyilkos-miutan-megudta-hogy-elveszik-tole-a-vak-kengurujat.htmlPeter Fittock életfogytiglant kapott, miután hidegvérrel megölte a terhes barátnőjét. A férfi részt vett a börtön vadvédelmi programjában, de amikor megtudta, hogy elveszik tőle a gondozása alatt álló kengurut, öngyilkos lett. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.